טירמיסו עם טוויסט ג'ינג'ר

מפזרים מעל הביסקוויטים את יתרת תערובת המסקרפונה, ומסדרים באופן שווה
חברת "דורות", יצרנית מוצרי התיבול הקפואים, מגישה לרגל חג השבועות מתכון מיוחד במינו לקינוח עם טוויסט של ג'ינג'ר כתוש טרי קפוא מתוצרתה

מצרכים לכ-6 עוגות אישיות או לעוגה אחת בתבנית

1 שמנת מתוקה (200 מ"ל)
6 חלמונים
4 כפות סוכר
500 גרם גבינת מסקרפונה
5 טבליות ג'ינג'ר דורות
4 ביסקוויטים
1/2 כוס קפה

אופן ההכנה

מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה ומעבירים לקערה.
מקציפים במיקסר את החלמונים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצפת בהירה.
מוסיפים את גבינת המסקרפונה וטבליות הג'ינג'ר למיקסר יחד עם תערובת החלמונים.

ממשיכים להקציף במהירות נמוכה עד לערבוב אחיד של שתי התערובות.
מעבירים את החלמונים המוקצפים והמסקרפונה לקערה עם השמנת, ומערבבים היטב תוך כדי קיפול התערובות.
יוצקים מחצית מהתערובת לתבנית ומסדרים בגובה שווה.
מסדרים מעל את הביסקוויטים ומעליהם יוצקים את הקפה.

מפזרים מעל הביסקוויטים את יתרת תערובת המסקרפונה, ומסדרים באופן שווה.

מכניסים למקרר ל-12 שעות לפחות ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר