רכיבים
200 גר' שוקולד מריר
100 מ"ל חלב שקדים
50 גר' חמאה
2 כפות אספרסו
3 כפות אבקת קקאו
פצפוצי שוקולד
2 כפות אגוזי לוז קצוצים
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד בסיר יחד עם חלב השקדים, הקפה והחמאה עד קבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את אגוזי הלוז הקצוצים ומערבבים.
מניחים בצד לצינון בטמפרטורת החדר עד שהתערובת הופכת למשחה שניתן לעצב אותה.
יוצרים כדורים קטנים בגודל דומה.
מצפים אותם באבקת קקאו ופצפוצי שוקולד.
מצננים במקרר עד להגשה.