500 ג"ר כבדי עוף
6 בצלי שאלוט
250 ג"ר תמר ירדן מגולען
100 מ"ל יין מרסלה
שמן טיגון
כף סוכר חום
מלח
פלפל שחור גרוס
100 מ"ל יין אדום
אופן ההכנה
1. מנקים את הכבדים.
2. פורסים את הבצלים לפרוסות דקות.
3. מחממים מחבת עם שמן, מטגנים את הבצל.
4. כשהבצל מזהיב מוסיפים את הכבדים.
5. כשהכבדים כמעט מוכנים מוסיפים את התמרים, סוכר חום, מרסלה ויין אדום.
6. מוסיפים מלח ופלפל.
7. משאירים על אש נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים מעט.