לביבות עדשים ופטריות

מצרכים:2 כוסות עדשים שחורות אורגניות, מושרות במים2 סלסלות פטריות שמפיניון1 בצל מגורדמעט שמן זית1 תפוח אדמה מגורדחצי זר פטרוזליה כוס אגוזים טחונים1 ביצהמעט קמח לפי הצורךמלח ופלפל לפי הטעםרבע כפית כורכוםאופן ההכנה (בתנור):מחממים תנור ל-200 מעלות.מבשלים את העדשים עד לריכוך.טוחנים את כל המרכיבים (פרט לביצה ולקמח) במעבד מזון.מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים את הביצה.מתבלים במלח, פלפל וכורכום.מוסיפים קמח עד שמרגישים כי התערובת יבשה ויציבה.בעזרת ידיים משומנות בשמן זית יוצרים לביבות ומסדרים על מגש תנור עם נייר אפייה.אופים עד השחמה (או מטגנים בשמן חצי עמוק).לפרטים ומתכונים נוספים

מצרכים:
2 כוסות עדשים שחורות אורגניות, מושרות במים
2 סלסלות פטריות שמפיניון
1 בצל מגורד
מעט שמן זית
1 תפוח אדמה מגורד
חצי זר פטרוזליה
כוס אגוזים טחונים
1 ביצה
מעט קמח לפי הצורך
מלח ופלפל לפי הטעם
רבע כפית כורכום

אופן ההכנה (בתנור):
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מבשלים את העדשים עד לריכוך.
טוחנים את כל המרכיבים (פרט לביצה ולקמח) במעבד מזון.
מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים את הביצה.
מתבלים במלח, פלפל וכורכום.
מוסיפים קמח עד שמרגישים כי התערובת יבשה ויציבה.
בעזרת ידיים משומנות בשמן זית יוצרים לביבות ומסדרים על מגש תנור עם נייר אפייה.
אופים עד השחמה (או מטגנים בשמן חצי עמוק).

לפרטים ומתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר