מתכון לכ- 20 יחידות
רכיבים:
4 קישואים
2 תפוחי אדמה
2 ביצים
4-5 כפות גבינת פרמזן מגורדת או כל גבינה צהובה קשה אחרת
6 כפות קמח תופח (אפשר להמיר בקמח חיטה מלאה תופח או בקמח חיטה מלאה עם חצי כפית אבקת אפיה)
מלח ופלפל לפי הטעם
מעט שמן לשימון התבנית
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
מגררים את הקישואים ותפוחי האדמה בפומפייה עבה.
מערבבים בקערה ומוסיפים את הביצים, הקמח והפרמזן.
מומלץ לאפות בתבנית שקעים משומנת קלות, אבל אפשר גם על נייר אפיה בתבנית רגילה.
ניתן לגוון ולהחליף את הקישואים ותפוחי האדמה ב- 1/2 ק"ג דלעת מבושלת עם מעט קינמון, בכרובית מבושלת או בתירס מקופסה (מהסוג הלא ממותק).