אוזני המן במילוי שוקולד ודובדבני אמרנה

חומרים ל- 20 אוזני המן קטנים:100 גרם סוכר1 ביצה380 גרם קמח רגיל או תופח 1 שקית אבקת אפיה (אם משתמשים בקמח רגיל)220 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר1/2 חבילת שוקולד למריחהפח של דובדבני אמרנה אופן ההכנה:מחממים תנור ל- 220 מעלות.שמים את הסוכר והקמח בתוך קערה ומערבבים היטב.מוסיפים את הביצה והחמאה ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד.עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.כעבור חצי שעה מרדדים את הבצק עם מערוך ליריעת בצק דקה.קורצים עיגולים בבצק בעזרת חותכן בצורת עיגול בקוטר 4.5 ס"מ לאוזני המן קטנים (או בעזרת כוס בגודל הרצוי).מניחים חצי כפית גדושה של שוקולד למריחה במרכז כל עיגול בצק ועליו מניחים דובדבן אמרנה.מקפלים את העיגול לצורת משולש ומהדקים את הקצוות ליצירת צורת אוזן.אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 9-10 דקות, או עד שהאוזניים מזהיבות (אם האוזניים גדולות יותר יש לאפות במשך 12 דקות).מוציאים מהתנור ונותנים לאוזני ההמן להתקרר במשך כ-15 דקות לפחות לפני שאוכלים. LUCCA, השונית 2, מרינה הרצליה, 09-9514000

חומרים ל- 20 אוזני המן קטנים:
100 גרם סוכר
1 ביצה
380 גרם קמח רגיל או תופח
1 שקית אבקת אפיה (אם משתמשים בקמח רגיל)
220 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
1/2 חבילת שוקולד למריחה
פח של דובדבני אמרנה

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 220 מעלות.
שמים את הסוכר והקמח בתוך קערה ומערבבים היטב.
מוסיפים את הביצה והחמאה ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.
כעבור חצי שעה מרדדים את הבצק עם מערוך ליריעת בצק דקה.
קורצים עיגולים בבצק בעזרת חותכן בצורת עיגול בקוטר 4.5 ס"מ לאוזני המן קטנים (או בעזרת כוס בגודל הרצוי).
מניחים חצי כפית גדושה של שוקולד למריחה במרכז כל עיגול בצק ועליו מניחים דובדבן אמרנה.
מקפלים את העיגול לצורת משולש ומהדקים את הקצוות ליצירת צורת אוזן.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 9-10 דקות, או עד שהאוזניים מזהיבות (אם האוזניים גדולות יותר יש לאפות במשך 12 דקות).
מוציאים מהתנור ונותנים לאוזני ההמן להתקרר במשך כ-15 דקות לפחות לפני שאוכלים.

LUCCA, השונית 2, מרינה הרצליה, 09-9514000

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר