סופגניות שיכורות מערק
מזקקת הבוטיק "ערק מצדה" מהכפר מעיליא בשיתוף עם "קונדיטורית פאי" מנהריה גאים להציג את קולקציית "הסופגניות השיכורות" המיוחדת בטעם ערק לבנוני משובח לחג החנוכה 2013.
"הסופגניות השיכורות", שמייצרת "קונדיטורית פאי" מנהריה, ב- 7 שקלים ליחידה.
מגוון מילויים: קרם תות, קרם גנאש שוקולד חלב, קרם ריבת חלב, קרם פיסטוק חלבי וקרם קפה, בשילוב שלושה מיני הערק שמיוצרים במזקקה.
להשיג בקונדיטורית פאי שד' הגעתון 28 נהריה.
צילום יניב בטיש
רשת "שמו הקונדיטוריה" מציגה קולקציית סופגניות אפויות מקוריות לצד סופגניות במילויים מפתיעים 
השנה, קונדיטוריית שמו משיקה קולקציית סופגניות אפויות בשילובים ייחודים לצד סופגניות מטוגנות בשמן קנולה המכיל רק 7% חומצות שמן רוויות לעומת 13%-15% בשמנים אחרים עם מילויים טעימים ומקוריים.
בכל סניפי קונדיטוריית שמו ניתן יהיה למצוא את קולקציות הסופגניות האפויות החדשה: בציפוי סוכר וקינמון ובמילוי גנאש קינמון – 8 ₪, במילוי קרם וניל – 8 ₪, במילוי ריבת פירות יער – 8 ₪, במילוי קרמל מלוח – 8 ₪.
סדרת הסופגניה המפתיעה הכוללת מילויים מיוחדים וחדשים: שוקולד רוזמרי – 6 ₪, קרם וניל – 6 ₪, מרשמלו – 7 ₪, שוקולד פררו רושה- 7 ₪, קרם וניל בציפוי שוקולד חלב – 7 ₪, שוקולד חלב בציפוי קראמבלס עוגיות – 7 ₪.
ספינג' – 5 ₪, דונאט במגוון ציפויים – 7 ₪.
הסופגניות ימכרו כבודדות ובמארזים חגיגיים בסניפי הרשת ברחבי הארץ. כשר בהשגחת הרבנות חיפה
מוצרים ומתכונים מתוקים באתר הרשת
צילום יפית בשבקין
סופגניות בטעמים אישיים ברשת 'לגעת באוכל' 
נכנסים לאחד מסניפי הרשת, לוקחים סופגניה בסיסית ובוחרים מילוי וציפוי מתוך מגוון רחב של מליות וקישוטים. כך ניתן ליצור סופגניות בשילוב טעמים מיוחד ומגוון על פי טעמו האישי של כל אחד.
בין המילויים: ריבת תות קלאסית, ריבת דובדבן "אמרנה" , ריבת חלב, שוקושוקו- גנאש שוקולד בלגי, קרם וניל עשיר, קרם חלבה עשיר, קרם שוקולד, ציפוי פניני שוקולד מריר, סוכריות צבעוניות.
מחירים: סופגניה קלאסית במילוי ריבה- 4 ₪; סופגניה במילוי / ציפוי ייחודי- 6 ₪; במבצע: 5 + 1 סופגניה במתנה.
ניתן למצוא את הסופגניות בטעמים אישיים בכל סניפי רשת 'לגעת באוכל' פרט לסניף חיפה.
למוקד מידע על סניפי 'לגעת באוכל': 1-700-70-1000
לראשונה ביריד האוכל של דיזנגוף סנטר: סופגניות ללא גלוטן
לראשונה יציע יריד האוכל של דיזנגוף סנטר דוכן מיוחד של סופגניות ומגוון מאפים ללא גלוטן מבית "נחמלה". הסופגניות והמאפים יימכרו במחירים מיוחדים למבקרי יריד האוכל בחג החנוכה.
הסופגניות שהוכנו במיוחד לקראת יריד האוכל יוצעו ב-28-29 בנובמבר: סופגנייה עם ריבה / ריבת חלב- 5.5 ₪; סופגניה מצופה שוקולד לבן / חלב עם סוכריות- 6 ₪; על כל יתר המאפים, תינתן הנחה נוספת של 10% .
"נחמלה" הוא מותג המייצר מאפים מיוחדים ללא גלוטן, מאושר משרד הבריאות. המאפים בעלי מרקם וטעם מעודן, קרובים ביותר לדבר האמיתי, אינם מכילים חומרים משמרים, צבעי מאכל וממתיקים למיניהם. מגוון המוצרים רחב.
יריד האוכל של דיזנגוף סנטר מתקיים בימי חמישי (12:00-20:00) ושישי (10:00-16:00).
צילום נחמה ניסים
לביבות מטוגנות ואפויות במבחר טעמים ברשת קונדיטוריית בן עמי
קונדיטוריית בן עמי מציעה לכבוד חג החנוכה לביבות מטוגנות או אפויות במגוון טעמים: לביבות מטוגנות מתפוחי אדמה (לטקס) ולביבות אפויות של בטטה וטימין, או מנגולד וגבינה בולגרית. הלביבות מלוות במטבל איולי, חרדל וטימין.
מחיר לביבה מכל הטעמים 4 שקלים. מחיר למארז של 20 לביבות במגוון טעמים כולל מטבל 79 שקלים.
קונדיטוריית "בן עמי"
צילום דניאל לילה
'אבא גיל' מגיש: תֶּלָבִיבָה – לביבה חמה וטעימה וגם טבעונית, אורגנית ובריאה לחנוכה
בשנה שעברה הרימו באבא גיל את הכפפה ויצרו את התֶּלָבִיבות – לביבות חמות ומתוקות, ועל פי מיטב המסורת של 'אבא גיל' – טבעוניות, אורגניות, ללא טיגון, ללא סוכר וללא גלוטן.
כעת הן חוזרות במגוון גדול יותר ועם אפשרויות הגשה מגוונות.
מגוון הטעמים כולל: תפו"א, בטטה וגי'נגר, תרד, סלק, פלפלים.
בנוסף: לביבות שוקולד – קינוח מתוק משוקולד אורגני (מומתק בתמרים).
לתלביבות הותאמו מטבלים (טבעוניים): מטבל טופו ועשבי תיבול, וטחינה מגמבות אדומות
השנה גם חברו באבא גיל לעמותת אנוש – סניף רמת השרון, ומציעים להביא להדלקת הנרות את התלביבות בכלי יפהפה וייחודי שנעשה בעבודת יד של אנשי העמותה.
את מארזי התלביבות יש להזמין יומיים מראש דרך הטופס באתר האינטנרט או טלפונית מהמסעדה 03-566-3320, ולבוא לאסוף אותן ביום ובנר הרצוי.
רשת קונדיטוריות "מתוקה" מציעה לחנוכה וריאציה של שוקולד
מירי מתוקה ארזי- שף קונדיטור והבעלים של רשת הקונדיטוריות "מתוקה", אוהבת ליצור בשוקולד, והשנה החליטה לייצר ליין סופגניות שוקולדיות במיוחד- וריאציה של שוקולד, עם בצק סופגניות קלאסי ואוורירי במגוון מילויים על טהרת השוקולד:
סופגניית שוקולד פיצפוצים – במילוי קצפת שוקולד חלב ובעיטור כתר קצפת ופיצפוצי שוקולד (8 ₪)
סופגנייה שוקולד לבן ונוגט – במילוי גנאש נוגט ובציפוי שוקולד לבן (8 ₪)
סופגנייה אייריש קרים – במילוי גנאש שוקולד אייריש עשיר ובציפוי שוקולד מריר (8 ₪)
סופגניית נוטלה – שוקולדית במיוחד, במילוי נוטלה ובציפוי נוטלה ואגוזים מקורמלים (8 ₪)
סופגניית שוקולד ילדים – בציפוי שוקולד השחר ועדשים צבעוניות (8 ₪)
קולקציית "קלאסיקה במתוקה"- סופגניות מצופות:
סופגנייה תות קלאסית – במילוי קונפיטורת תות אמיתית (5.5 ₪)
סופגניית חלבה – במילוי קרם חלבה קטיפתי ובציפוי שערות חלבה (5.5 ₪)
סופגניית תות סברינה – במילוי ריבת תות, קרם וניל- קצפת ותותים טריים (8 ₪)
סופגניית אלפחורס – במילוי ריבת חלב אותנטית ובציפוי ריבת חלב וקוקוס קלוי (8 ₪)
סופגניית טירמיסו – במילוי קרם מסקרפונה ואספרסו אמיתי בעיטור עוגיית מקרון קפה וקקאו (8 ₪)
חדש ב"מתוקה"- סופגניות טבעוניות: במילוי ריבת תות ביתית (6.5 ₪), במילוי ריבת שזיף (6.5 ₪)
מתוקה ROOMSERVICE- 1-700-723-723 משלוחים ברחבי הארץ.
צילום בני גם זו לטובה
לכבוד חנוכה ליימן שליסל מציעה ערכת קישוט להכנת סופגניות
הערכה מכילה 6 סוגים שונים של סוכריות בשלל צבעים, מגוון גדלים, צורות וטעמים. הסוכריות מתאימות במיוחד לקישוט סופגניות, וכן לעיטור עוגיות, עוגות, כדורי שוקולד, קינוחים או כל דבר מאפה מתוק אחר.
סוכריות הקישוט מוצעות להפעלה יצירתית של הורים וילדים בימי החורף בהם כולנו מחפשים רעיונות "מבריקים" לפעילות משותפת עם הילדים בבית
מחיר מומלץ לצרכן של ערכת הסוכריות לקישוט: 17-19 ₪. להשיגה ברשתות השיווק המובחרות, במרכולים ובחנויות הפרטיות.
ליימן שליסל
חנוכה Dallal ב-2013
לכבוד חג החנוכה (עד 6 לדצמבר) מציעים בדלאל הקונדיטוריה סופגניות קלאסיות במבחר מילויים. לצד הסופגניות בתפזורת, מוצעים בקונדיטוריה גם מארזים ייחודיים המכילים סופגניות ומזרקי מילוי במבחר טעמים.
המארזים מכילים 4 או 9 סופגניות וערכה של מזרקים למילוי עצמי של הסופגניות. מזרקי המילוי מכילים: ריבת חלב, ריבת תות, שוקולד ופיסטוק.
דלאל הקונדיטוריה, כל ישראל חברים 7, נווה צדק, ת"א, 03-5109292
צילום דודו אזולאי
קולקציית סופגניות קינוח אישי בשיק פריזאי מדודו אוטמזגין 
השף קונדיטור דודו אוטמזגין מגיש סופגניות-קינוח מושקעות, מקולקציה הכוללת 9 סופגניות עם שיק פריזאי, העשויות מקמח של "מאסטר שף", עם דגש על עיצוב חגיגי במיוחד.
סופגניית קרם פרלינה וקרמבל וסופגניית סנט אונורה – 25 ₪, סופגניית קרם פטיסייר עם תותים – 15 ₪, מילויים מיוחדים– 12 ₪, סופגניות קלאסיות: ריבת תות- 6 ₪, מילויים מיוחדים- קרם פטיסייר, קרם ונילה, קרם חלבה, קרם ריבת חלב, ציפוי שוקולד וסוכריות – בין 8-12 ₪.
קולקציית מאסטר שף תימכר בסניפי הרשת.
סופגניות זולות במאפיית אבולעפיה באבן גבירול
מאפיית אבולעפיה באבן גבירול תמכור סופגניות ב- 5 ₪ ל- 2 יחידות וסופגנייה בודדת ב- 2.5 ₪. הסופגניות תימכרנה לצד ליין רחב של מוצרים הנמכרים כבר למעלה משנה ב- 5 ₪.
אבולעפיה. אבן גבירול 73, תל אביב. 03-7169522
צילום: בני גם זו לטובה
מאפיית ברמן מציעה סופגניות ביתיות וטריות לחנוכה
קולקציית הסופגניות שמציעה ברמן לחנוכה 2013, כוללת ליין סופגניות חלבי וליין סופגניות פרווה.
ליין סופגניות חלבי:
סופגנייה במילוי ריבת חלב אותנטית ובציפוי שוקולד לבן
סופגנייה במילוי קרם שוקולד חלב ובציפוי שוקולד לבן
סופגנייה במילוי קרם גבינה אוורירי ובציפוי פירורים פריכים
סופגניית אספרסו – במילוי קרם אספרסו, העשוי מתערובת אספרסו איטלקית
ליין סופגניות פרווה:
סופגנייה קלאסית – במילוי ריבת תות משובחת וציפוי אבקת סוכר
סופגניית תות ושוקולד – במילוי ריבת תות של פעם, בציפוי שוקולד וסוכריות צבעוניות
סופגניית וניל – במילוי קרם וניל עשיר ובציפוי שוקולד מריר
סופגניית חלבה – במילוי קרם חלבה ובציפוי גנאש חלבה
סופגניית מוקה – במילוי קרם מוקה ארומתי ובציפוי גנאש מוקה
מחיר: 5.60 ₪, פרט לסופגנייה קלאסית שמחירה: 4.3 ₪.
כשר בהשגחת בד"ץ העדה החרדית. להשיג בחנויות של ברמן בירושלים ובני ברק.
צילום אורן דאי
זני תפו"א מהנגב מאפשרים טיגון מבלי לספוג את כל הקלוריות
לקראת החג מגיעים לשווקים תפוחי האדמה הראשונים של אסיף החורף בשדות הנגב. קיבוצי חבל מעון בנגב המערבי, מגדלי תפוחי אדמה "דוד משה", ממליצים למי שמכינים לביבות לבחור תפוחי אדמה המתאימים לטיגון. הזנים המתאימים לטיגון סופגים פחות שמן בזמן הטיגון, זאת בזכות אחוז החומר היבש הגבוה יחסית.
הזנים המתאימים ביותר לטיגון הם דזירה, רודיאו, רוזנה, מוצארט ומניטו. תפוחי אדמה מזנים אלו שומרים על המרקם הטבעי שלהם בזמן הטיגון ולא הופכים ל"בוציים" או קמחיים.
אפשר לגוון בלביבות תפו"א-גזר צבעוניות, המוסיפות טעם מתקתק וערכים תזונתיים. כדי לשלב את הגזרים בלביבה יש להוסיף לתערובת גזר ביחס של 1 גזר על כל 2 תפו"א בינוניים.
"דוד משה"
חנוכה שמח בגלידריות taps

לאחר הדלקת הנרות תיפתח Happy hour מיוחדת, ובכל קנhיה של גלידת יוגורט איכותית וטעימה, מגוון התוספות המתוקות והמיוחדות של טאפס יינתנו בחינם למשך שעה אחת בלבד
סניפי רשת taps: תל אביב (רח' הארבעה 2), ראשון לציון (קניון הזהב), רחובות (קניון רחובות).
פרטים באתר ובעמוד taps בפייסבוק

תגובות
0