מחלי ממן – פנקייק מצה-בריי מתוק של פסח

חוזרים על התהליך עם כל התערובת. מערבבים סוכר וקינמון בקערה. מפזרים מעל המצה-בריי בעודן חמות.
חלי ממן – רשת תמיכה לאורח חיים בריא. שיטה שדוגלת באכילה מאוזנת המלמדת לאכול במידתיות מהכול. בחלי ממן יש צוות של דיאטניות, מנטורים ותומכי הרזיה שמלווים את המשתתפים לאורך כל הדרך ועוזרים לכל אחד ואחת למצוא את הידיעה שזה אפשרי

רכיבים

3 שקיות ממתיק מלאכותי מתאים לבישול

1/2 כפית גרידת תפוז או גרידת לימון

1 כפית תמצית וניל

4 ביצים טרופות

 1/2 כוס חלב

 4 מצות שבורות לחתיכות קטנות

 ספריי שמן בטעם חמאה

לציפוי: 2 כפות סוכר, 1/2 כפית קינמון

אופן ההכנה

מניחים את שברי המצות בקערה.

יוצקים מעליהם מים רותחים.

משרים 2 דקות ושופכים את המים שנשארו (סוחטים עוד קצת).

טורפים את הביצים עם החלב. 

יוצקים מעל המצות ומחכים כמה דקות עד שהמצות רכות.

מערבבים היטב עם הממתיק והתיבול.

מחממים מחבת מתאימה ומתיזים מעט ספריי שמן.  

יוצקים כף מתערובת המצות ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.  

מעבירים לנייר סופג.  

חוזרים על התהליך עם כל התערובת.

מערבבים סוכר וקינמון בקערה.

מפזרים מעל המצה-בריי בעודן חמות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר