מניפת מולארד ביין אדום, תמרים וסילאן

מצרכים4 חזה אווז מולארדחצי כוס סילאן4 תמרים3 כפות סויה1 כפית פפריקה מתוקהמעט פפריקה חריפה2 כוסות יין אדום2 כפות דבש1 כוס מיםאופן ההכנהלחתוך צורת X על גבי שומן המולארד לפני הטיגון.לטגן את החזה במעט שמן משני הצדדים (הצד המכוסה עור יטוגן ראשון), עד להשחמה. להוציא מהאש.לשפוך את רוב השמן ולהשאיר רק כ-2 כפות. להוסיף את היין, המים, התבלינים, התמרים והסילאן ולבשל את המולארד בתוכם כ-15 דקות.להוציא, לחתוך לפרוסות ולהגיש כמניפה. לקשט בקצה אחד בתמר וליצוק רוטב מעל לכל התבשיל.

מצרכים
4 חזה אווז מולארד
חצי כוס סילאן
4 תמרים
3 כפות סויה
1 כפית פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה
2 כוסות יין אדום
2 כפות דבש
1 כוס מים

אופן ההכנה
לחתוך צורת X על גבי שומן המולארד לפני הטיגון.

לטגן את החזה במעט שמן משני הצדדים (הצד המכוסה עור יטוגן ראשון), עד להשחמה. להוציא מהאש.

לשפוך את רוב השמן ולהשאיר רק כ-2 כפות.

להוסיף את היין, המים, התבלינים, התמרים והסילאן ולבשל את המולארד בתוכם כ-15 דקות.

להוציא, לחתוך לפרוסות ולהגיש כמניפה.

לקשט בקצה אחד בתמר וליצוק רוטב מעל לכל התבשיל.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר