מעדני יחיעם מרחיבה את סדרת הפרמיום עם פסטרמה מהמעשנה, צלעות אסאדו על האש ורוסטביף

בהמשך למגמה בשוק והתחזקות קטגורית הפרמיום יחיעם מביאה לצרכנים שלושה מוצרים חדשים בטעמים מיוחדים. צילום Sell360pro
נתח שלם של חזה הודו מעושן, נתחי צלעות בקר מעושנים וצלויים "על האש" וכתף בקר צלוי שמיוצרים בתנאי בוטיק במפעל בגליל. הנקניקים ללא גלוטן ועם אחוז גבוה של חלבון

יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם" מקיבוץ יחיעם, מרחיבה את סדרת נקניקי הפרמיום עם שלושה מעדני בשר חדשים: פסטרמה מהמעשנה, צלעות אסאדו על האש ורוסטביף. המוצרים משווקים באריזות בשירות עצמי.

פסטרמה מהמעשנה – פסטרמה הודו מנתח שלם העוברת עישון איטי עם עץ בוק. 20% חלבון ו-2% שומן בלבד, ללא גלוטן.
צלעות אסאדו על האש – צלעות בקר מעוצבות, מעושנות וצלויות "על האש", מיוצרות בתהליך צלייה ארוך על פי המסורת הארגנטינית. הצלעות עם 16% חלבון, ללא גלוטן.

רוסטביף – נתח שלם של בקר העובר תהליך צליה בטמפרטורה גבוהה לקבלת טעם ומרקם ייחודיים. 19% חלבון ו-3% שומן בלבד, ללא גלוטן.

הנקניקים מצטרפים לסדרת נקניקי הפרמיום של מעדני יחיעם, הכוללת בין השאר סלמי סרוולט קלאסי ובסגנון הונגרי, סלמי צרפתי, סלמי הרץ,  קורנדביף ופרושוטו עגל.

מחיר פסטרמה מהמעשנה 21.90 – 25.90 ₪ לאריזת 180 גרם;  צלעות אסאדו על האש ורוסטביף 26.90 – 29.90 ₪ לאריזת 150 גרם. להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.  כשר בהשגחת הרבנות הראשית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר