רכיבים ל-10 מנות
¼ כוס שמן
4 בצלים לבנים בינוניים חותכים לקוביות 1X1 (830 גרם)
3 גזרים בינוניים חתוכים לקוביות 1X1 (330 גרם)
1 ענף חתוך קוביות 1X1 (90 גרם)
8-9 שיני שום קצוצות דק (80 גרם)
½ קופסת פטריות שמפיניון חתוכות לקוביות 1X1 (100 גרם)
1 פלפל אדום חתוך לקוביות 1X1 (250 גרם)
1 עגבנייה בינונית חתוכה לקוביות 1X1 (170 גרם)
1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק (40 גרם)
1 צרור כוסברה קצוץ דק (40 גרם)
8-9 עלי בזיליקום קצוצים דק (8 גרם)
אורגנו טרי מ- 2 ענפים קצוץ דק (8 גרם)
1 כוס עדשים שחורות מבושלות (330 גרם)
½ כוס בורגול מבושל ( 170 גרם)
½ כוס קינואה אדומה או לבנה מבושלת (170 גרם)
1 כף שטוחה של מלח דק (4 גרם)
1 כפית שטוחה פלפל שחור טחון (4 גרם)
1 כפית שטוחה כמון (4 גרם)
4 ליטר מים
1.5 ק"ג בשר בקר צוואר חתוך לקוביות קטנות
אופן ההכנה
בסיר רחב על להבה חזקה מחממים את השמן.
מוסיפים את הבצל, גזר וסלרי ומטגנים עד הזהבה.
מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים עד השחמת הבשר.
מוסיפים את השום והפלפלים.
ממשיכים באידוי עד ריכוך כל הירקות.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים באידוי ומוסיפים את העגבניות.
פותחים את התבלינים עם מעט מהמים (כדי למנוע גושים).
מוסיפים את כל המים ומביאים לרתיחה.
מכפים את הקצף מעל.
מוסיפים את העדשים, קינואה ובורגול.
מוסיפים את כל העשבים ומכבים את האש.