מרק עדשים עם נקניקיות מעושנות

מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והנקניקיות למרק. מניחים לרכיבים להתבשל עוד 10 דקות
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Küppersbusch מציעה מתכון למרק חם ומנחם לימים הקרים, שיעזור לעבור את העונה הקרה שלפנינו בנעימים

רכיבים

100 גרם עדשים

1 גזר גדול

1 בצל

1 כרישה

1 שורש סלרי

4 נקניקיות מעושנות

2 תפוחי אדמה

מלח, פלפל

1 כף קמח

2 כפות שמן

פטרוזיליה

1 ליטר מים

אופן ההכנה

קולפים את הבצל וחותכים אותו דק.

מחממים סיר על הכיריים.

מוסיפים את השמן והבצל הקצוץ עד שהבצל נהיה שקוף.

מוסיפים את הגזר, הסלרי והכרישה ומבשלים 2 דקות.

מוסיפים את העדשים והמים.

מניחים להן להתבשל כ-20 דקות על אש נמוכה תוך כדי ערבוב לסירוגין.

שוטפים, מקלפים וחותכים בינתיים את תפוחי האדמה לקוביות.

מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והנקניקיות למרק.

מניחים לרכיבים להתבשל עוד 10 דקות.

מסירים את הסיר מהכיריים.

מוסיפים את כף הקמח ומערבבים בעזרת מטרפה.

מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.

מוסיפים את הפטרוזיליה ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר