סופגניות מטוגנות

חומרים ל- 30 סופגניות:750 גרם (5 וחצי כוסות קמח+1 כף) קמח לבן בהיר16 גרם שמרים יבשים (או 1 קובייה שמרים טריים)75 גרם סוכר לבן300 מ"ל (1 כוס+רבע כוס) מים פושרים3 ביצים1 שקית סוכר וניל (אופציונלי)1 גרידת לימון/ תפוז (אופציונלי)50 גרם חמאה רכה1 כפית שטוחה מלחאופן ההכנה:מערבבים היטב קמח, שמרים וסוכר בקערת מיקסר עם מטרפה.מחברים וו לישה, מתחילים לערבב ומוסיפים את המים.מוסיפים ביצים, אחת אחרי השנייה.מוסיפים סוכר וניל וגרידת לימון.מוסיפים חמאה ומלח.מעבדים היטב לבצק חלק, רך ומעט דביק.מתפיחים את הבצק בקערה, מכוסה במגבת כ- 40 דקות עד להכפלת הנפח.מחלקים לכדורים ומתפיחים שנית כ- 30- 20 דקות.מטגנים בשמן חם, ממלאים בריבה/ שוקולד/ ריבת חלב.מפזרים אבקת סוכר מעל.מידע ומתכונים נוספים באתר ובפייסבוק של החברה:

חומרים ל- 30 סופגניות:
750 גרם (5 וחצי כוסות קמח+1 כף) קמח לבן בהיר
16 גרם שמרים יבשים (או 1 קובייה שמרים טריים)
75 גרם סוכר לבן
300 מ"ל (1 כוס+רבע כוס) מים פושרים
3 ביצים
1 שקית סוכר וניל (אופציונלי)
1 גרידת לימון/ תפוז (אופציונלי)
50 גרם חמאה רכה
1 כפית שטוחה מלח

אופן ההכנה:
מערבבים היטב קמח, שמרים וסוכר בקערת מיקסר עם מטרפה.
מחברים וו לישה, מתחילים לערבב ומוסיפים את המים.
מוסיפים ביצים, אחת אחרי השנייה.
מוסיפים סוכר וניל וגרידת לימון.
מוסיפים חמאה ומלח.
מעבדים היטב לבצק חלק, רך ומעט דביק.
מתפיחים את הבצק בקערה, מכוסה במגבת כ- 40 דקות עד להכפלת הנפח.
מחלקים לכדורים ומתפיחים שנית כ- 30- 20 דקות.
מטגנים בשמן חם, ממלאים בריבה/ שוקולד/ ריבת חלב.
מפזרים אבקת סוכר מעל.

מידע ומתכונים נוספים באתר ובפייסבוק של החברה:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר