רכיבים
4 טורטיות גדולות כמו של מאסטר שף
1/2 כוס (120 מ"ל) גבינת שמנת
2 כפות סירופ מייפל טבעי
1/2 כפית גרידת לימון (אופציונלי)
6 תותים גדולים חתוכים פרוסות
2 משמשים בשלים חתוכים למקלות
1 קיווי קלוף וחתוך למקלות
1 בננה חתוכה לפרוסות
להגשה
סירופ מייפל
אופן ההכנה
שמים בקערה את גבינת השמנת, המייפל וגרידת הלימון.
מערבבים היטב.
מניחים טורטייה על משטח העבודה ומורחים 2/3 משטחה בתערובת גבינת השמנת.
בחלק הרחב של הטורטייה מסדרים שורה של פירות (כל רול פרי אחר או תערובת הפירות בכל רול).
מגלגלים ומסיימים בחלק הנקי.
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור במשך 20 דקות.
פורסים לחתיכות בגודל סושי.
מגישים ליד סירופ מייפל לטבילה.