מרכיבים:2 יחידות קולרבי
3 יחידות שורש סלרי
3 יחידות שורש פטרוזיליה גדול
2 לפת בינוני
1 סלק בינוני
1 גזר בינוני
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
2 שיני שום גדולות מעוכות
5 רימונים סחוטים למיץ, ומצומצמים לכדי רבע הכמות המקורית.
3 כפות דבש
1 בקבוק יין לבן
200 גרם חמאה
5 כפות שמן קנולה לטיגון
5 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרס
אופן ההכנה:
מבשלים את הסלק עד ריכוך.
קולפים וחותכים את השורשים לקוביות גדולות של כ-3 ס"מ.
מחממים מחבת עם מעט שמן קנולה ושמן זית.
מוסיפים את הקולרבי לטיגון קצר, ולאחר מכן מוסיפים מעט מים רותחים.
ממשיכים בטיגון/בישול שתי דקות נוספות.
מוסיפים למחבת מלח ופלפל, חצי כוס יין לבן וכף חמאה, וכרבע ממיץ הרימונים המצומצם.
מצמצמים עד לזיגוג עדין.
מבצעים אותה פעולה בנפרד עם הגזר, הלפת, שורש הסלרי ושורש הפטרוזיליה.
מערבבים את כל החומרים יחדיו ומגישים.