סלט – חגיגה של ירקות קטניות ודגנים מאת לימור לניאדו תירוש

פרק חשוב מוקדש לתורת הרטבים המחברים בין מרכיבי הסלט ומעניקים לו את חתימת ידה או ידו של מכין הסלט
חומרי הגלם שארצנו בורכה בהם, שילובם היצירתי והשימוש במבחר שיטות הכנה, פותחים אינספור אפשרויות להגשת מגוון סלטים מרהיבי עין בטעמים מפתיעים

סלט – חגיגה של ירקות קטניות ודגנים

מאת לימור לניאדו תירוש

עריכה קולינרית יעל כלב

עריכה לשונית אורלי דורון

עיצוב דוד חליבה

צילומים לימור לניאדו תירוש

הוצאת מודן

המחיר 98 ₪

בספר (כשר) זה תמצאו מתכונים יצירתיים ופשוטים להכנת סלטים, וטיפים מועילים לטיפול בחומרי הגלם. אלו יוכלו לשמש אתכם בהכנת סלטים גדולים – המתאימים להגשה כמנה מרכזית לשולחן באירוח חגיגי; קטנים – שיככבו בשולחן מזטים צבעוני; אסיאתיים פיקנטיים וססגוניים שמתאימים לאקלים הקיצי שלנו, ואנטיפסטי נוסח איטליה אבל גם אסיאתי ואזורים אחרים על מפת העולם והאוכל. גם החומוס והטחינה זוכים לשלל מתכונים  מסורתיים וגם חדשניים.  פרק חשוב מוקדש לתורת הרטבים המחברים בין מרכיבי הסלט ומעניקים לו את חתימת ידה או ידו של מכין הסלט.

לימור לניאדו תירוש היא שפית, בעלת הבלוג מטבח מקומי. במשך שנים הייתה בעלת טור קבוע בגלריה־שישי של עיתון הארץ, וספרה הראשון, מנה עיקרית, היה רב־מכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר