סלמון ברוטב טריאקי

צולים את פילה הדגים 10-15 דקות (תלוי בעובי הנתח) במרחק כ-10 ס”מ ממקור החום
ד״ר איה בן שלום, מנחה בכירה ברשת חלי ממן רשת המתמחה באורח חיים בריא, מציעה מתכון המאפשר ליהנות מהארוחות החגיגיות אך לשמור על אכילה בריאה

חומרים ל-4 מנות

4 נתחי פילה דג סלמון במשקל כ-150 גרם כל אחד

למשרה (מרינדה)

6-8 כפות רוטב טריאקי
1 כף ג’ינג’ר טרי מגורר
1 כף קליפת תפוז מגוררת
4 שיני שום כתושות

1 כף שמן

אופן ההכנה

מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים את נתחי הדג למשך כשעתיים.

מחממים תנור גריל לחום גבוה כ-200-220 מעלות.

צולים את פילה הדגים 10-15 דקות (תלוי בעובי הנתח) במרחק כ-10 ס”מ ממקור החום.

יוצקים רוטב מפעם לפעם.

חשוב להימנע מצליית יתר שתייבש את הדג.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר