חומרים ל-4 מנות
4 נתחי פילה דג סלמון במשקל כ-150 גרם כל אחד
למשרה (מרינדה)
6-8 כפות רוטב טריאקי
1 כף ג’ינג’ר טרי מגורר
1 כף קליפת תפוז מגוררת
4 שיני שום כתושות
1 כף שמן
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים את נתחי הדג למשך כשעתיים.
מחממים תנור גריל לחום גבוה כ-200-220 מעלות.
צולים את פילה הדגים 10-15 דקות (תלוי בעובי הנתח) במרחק כ-10 ס”מ ממקור החום.
יוצקים רוטב מפעם לפעם.
חשוב להימנע מצליית יתר שתייבש את הדג.