לסל הכנסנו ארוחות בשריות לשמירה ללא קירור – פתרון מוצלח, והשאר מעולם המתוקים: שוקולד עתיר קקאו – לאוהבי המריר, בראוניס פאדג' – לא הצליח להם, טבלת שוקולד אישית – מוצלח, ביסקוויט מצופה שוקולד – הנאה מכל ביס, ולשתייה חליטת תה לימון ג'ינג'ר – עדיף טרי.
שף הדרך של מילסולושיין
סדרת זו כוללת מגוון של 4 ארוחות בשריות, המגיעות ארוזות באריזה מיוחדת המאפשרת לשמור אותן ללא קירור לתקופה של עד כשנתיים. הארוחות מיועדות לשימוש בתנאי שטח ולשעות חירום, אז כל שצריך לעשות הוא לפתוח את האריזה, לשפוך פנימה מים, לסגור היטב, והאריזה תחמם את האוכל במשך מספר דקות.
המגוון כולל אושפלאו – נתחי בקר עם אורז, ירקות וצימוקים; גולש הונגרי עם תפוחי אדמה ברוטב בשר; קציצות בשר עם ספגטי ברוטב עגבניות; ונתחי שווארמה עם הום פרייז.
בבדיקה שלנו הכל פעל כנדרש, והארוחה אכן היתה מוכנה וחמה בזמן המובטח. האוכל אינו מלהיב – תפוחי האדמה היו קמחיים מדי וכמות הבשר לא גדולה. אך בהתחשב במיעוט האפשרויות לאכול ארוחה בשרית באמצע טיול, קשה להתלונן. למרות זאת, כדאי היה להוסיף יותר ממפית דקיקה אחת (מכיל גלוטן).
בשורה התחתונה: הפתרון מוצלח, הטעם סביר.
29-35 ₪. להשיג בסו גוד של סונול, בטל' 03-6006669
וב- www.chef-haderech.com/heb/
צילום דן לב
שוקולד ספלנדיד 85% של עלית מקבוצת שטראוס
החברה הרחיבה את מותג השוקולד שלה עם מוצר חדש זה, המתהדר באחוזי קקאו גבוהים מתמיד. זה אומר דברים טובים על החך הישראלי, שהסתגל לשוקולד מריר יותר ואיכותי יותר, בו באים לידי ביטוי הטעמים המגוונים של פולי הקקאו, כפי שמציעים מותגים שונים.
הגרסה הזו אמנם לא נהנית מההילה של שוקולד המגיע מחו"ל, אך היא מספקת איכות טובה לא פחות.
בשורה התחתונה: אופציה טובה למי שמחפש שוקולד מריר יותר.
11.3 ₪ ל-100 גרם. כשרות רבנות נצרת עילית. להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות.
צילום מעיין רשף
בראוניס פאדג' של אסם
החברה השיקה עוגה חדשה בסדרת העוגות המוכנות שלה, המתבססת על עוגת הבראוניס הקלאסית. כאן מנסים לשלב בין הבראוניס לבין פאדג' שוקולד, ניסיון שלא ממש מצליח. מצד אחד, העוגה אוורירית מדי ביחס למצופה מבראוניז, ואינה כוללת די שוקולד. מצד שני, הפאדג' כאן הוא זיגוג בטעם שוקולד, רחוק ממה שפאדג' אמור להיות באמת (מכיל גלוטן).
בשורה התחתונה: יש חיקויים שלא מצליחים.
14-18 ₪ ל- 380 גרם. כשרות בד"צ. להשיג ברשתות השיווק ובחנויות השונות.
טבלת שוקולד אישית של גליתא
בית השוקולד הצפוני השיק באחרונה אתר אינטרנט חדש, ובו אפשרות מיוחדת בנוסף השוקולד בישראל – האפשרות להרכיב טבלת שוקולד אישית. הממשק הנוח לשימוש מבקש לבחור את סוג השוקולד המבוקש, ואז להוסיף לו תוספות מסוגים שונים ואפילו כיתוב, במידה ומדובר במתנה.
התוצאה היא טבלת שוקולד גדולה במיוחד – 400 גרם – עם כמות יפה של תוספות שונות, המתחברות יחד לכדי טבלה אישית במיוחד.
בשורה התחתונה: רעיון טוב וביצוע מוצלח.
86 ₪ לפני משלוח. להשיג ב- www.galita.co.il.
ביסקוויט מצופה שוקולד חלב של BAHLSEN
המותג השיק שני מוצרים חדשים העובדים על עקרון ידוע ומוכר – ביסקוויט מצופה שוקולד. כאן מציעים ביסקוויט חמאה מצופה שוקולד חלב, או ביסקוויט שוקו חמאה מצופה שוקולד חלב.
למרבה ההפתעה, טעם החמאה אכן הורגש היטב, וכמות השוקולד היתה גדולה במיוחד. יחד עם היבסקוויט הפריך, מתקבלת עוגיה טובה יותר מהמתחרות שלה בקטגוריה זו. המחיר יקר יחסית (מכיל גלוטן).
בשורה התחתונה: נהנינו מכל ביס.
12-15 ל-125 גרם. כשרות חלבית לאוכלי אבקת חלב נוכרית באישור הרבנות הראשית לישראל. להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות.
צילום אפרת אשל
חליטת תה ג'ינג'ר של פומפדור
חליטת התה החדשה הזו מנסה לחקות את מה שרבים כבר מכירים – שילוב של לימון וג'ינג'ר, בו עושים שימוש בעיקר במצבים של צינון, שפעת, וסתם חולשת חורף.
במבחן הטעם מתגלה שהחליטה פחות מוצלחת בהשוואה לחתיכת ג'ינג'ר טרי ולימון טרי שמכינים לבד בבית; אך במצבים בהם אין כוח לחתוך, זו יכולה להוות חלופה.
בשורה התחתונה: עדיף לחתוך גם כשחולים.
16 ₪ ל-20 שקיקים. כשרות הרב הוכוולד. להשיג בנקודות המכירה.

תגובות
0