סמורס מרשמלו

מסדרים בתבנית אפייה עם נייר פרגמנט קרקרים עגולים ומניחים מעל כל אחד מטבע שוקולד ועליו מרשמלו. צילום גלי איתן
מתכון של עדי דב עבור חברת כרמית. קינוח קל להכנה המתאים לאירוח וגם כשבא משהו מתוק. שימוש בארבעה רכיבים בסך הכל אבל תקבלו עליו הרבה יותר

מצרכים ל-15-20 יחידות

1 חבילת מרשמלו ורוד לבן 150 גרם

20 מטבעות שוקולד מריר כמו של כרמית

100 גרם ממרח בוטנים טבעי

40 קרקרים עגולים מלוחים

צילום גלי איתן
צילום גלי איתן

אופן ההכנה

מסדרים בתבנית אפייה עם נייר פרגמנט קרקרים עגולים.

מניחים מעל כל אחד מטבע שוקולד ועליו מרשמלו.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך כ- 10 דקות או עד שרואים שהמרשמלו נמס.

בינתיים מורחים מעט ממרח בוטנים על כמות זהה של קרקרים.

כאשר מוכן מוציאים מהתנור ומכסים בקרקר עם חמאת הבוטנים.
ניתן לשמור במקרר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר