חומרים ל-12 חטיפים
לבסיס
חבילת עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח
למרשמלו
12 יחידות מרשמלו לבן
לקישוט
100 גרם שוקולד מריר או חלב
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-250 מעלות במצב גריל.
מסדרים את העוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מניחים על כל עוגיה יחידת מרשמלו.
אופים במשך 2-3 דקות עד שהמרשמלו מזהיב.
שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
ממיסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
מעבירים את השוקולד המומס לשק זילוף קטן.
מזלפים פסים דקיקים של שוקולד על גבי המרשמלו.
מצננים מספר דקות במקרר להתייצבות ומגישים.
טיפים
מומלץ להכין את החטיפים כמה שיותר סמוך להגשה כדי שהמרשמלו יישאר רך.
אפשר להשתמש בשוקולד מריר, חלב או לבן לקישוט.
במקום לזלף את השוקולד אפשר גם לטפטף עם כפית או מזלג קטן.