עוגיות לב טבעוניות משקדים

אפשר לעשות לעוגיות ציפוי עם 100 גרם שוקולד מריר או שוקולד לבן פרווה מומס וכפית שמן קוקוס. צילום יעל אלעד
מתכון של יעל אלעד- מאמנת כושר ובלוגרית למתכונים בריאים המשתמשת בנייר אפייה של אורגניקזון המתמחה בייבוא ושיווק מותגים אורגניים ואיכותיים לסביבה, אקולוגי ועשוי מנייר טבעי ללא מלבינים ולכן בריא יותר במגע עם אוכל

מצרכים

נייר אפייה אקולוגי כמו מותג Green Flash

1 ו-3/4 כוס קמח כוסמין לבן

¼ עד ½ כוס סוכר קנים (אם אתם עושים ציפוי שוקולד מעל כדאי להפחית כמויות סוכר מהעוגייה)

1  כפית סוכר וניל (בעדיפות סוויטאנגו)

175 גרם חמאה טבעונית קרה ורכה

¼ כוס קמח שקדים

צילום יעל אלעד

אופן ההכנה

לטחון במעבד מזון הכול יחד עד שמתקבלים פירורים.

להוסיף 2 כפות שטוחות רסק תפוחים ו- 1 כף חמאת שקדים.

לטחון יחד עוד כמה שניות לבצק אחיד וחלק.

לקמח מעט את נייר האפייה.

לרדד את הבצק לעובי 1 ס״מ ולקרוץ צורות.

לחמם תנור ל- 160 מעלות.

לאפות 10-15 דקות.

לבדוק את העוגיות אחרי 12 דקות.

רק אם עדיין רכות לאפות 3 דקות נוספות

העוגיות צריכות להישאר בהירות לבדוק לפי התחתית שהן מספיק אפויות.

לשמור בקופסה אטומה במקום מוצל – העוגיות נשמרות טובות עד חודש מהאפייה.

צילום יעל אלעד

טיפ של יעל

אפשר לעשות לעוגיות ציפוי עם 100 גרם שוקולד מריר או שוקולד לבן פרווה מומס וכפית שמן קוקוס.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר