מצרכים
נייר אפייה אקולוגי כמו מותג Green Flash
1 ו-3/4 כוס קמח כוסמין לבן
¼ עד ½ כוס סוכר קנים (אם אתם עושים ציפוי שוקולד מעל כדאי להפחית כמויות סוכר מהעוגייה)
1 כפית סוכר וניל (בעדיפות סוויטאנגו)
175 גרם חמאה טבעונית קרה ורכה
¼ כוס קמח שקדים
אופן ההכנה
לטחון במעבד מזון הכול יחד עד שמתקבלים פירורים.
להוסיף 2 כפות שטוחות רסק תפוחים ו- 1 כף חמאת שקדים.
לטחון יחד עוד כמה שניות לבצק אחיד וחלק.
לקמח מעט את נייר האפייה.
לרדד את הבצק לעובי 1 ס״מ ולקרוץ צורות.
לחמם תנור ל- 160 מעלות.
לאפות 10-15 דקות.
לבדוק את העוגיות אחרי 12 דקות.
רק אם עדיין רכות לאפות 3 דקות נוספות
העוגיות צריכות להישאר בהירות לבדוק לפי התחתית שהן מספיק אפויות.
לשמור בקופסה אטומה במקום מוצל – העוגיות נשמרות טובות עד חודש מהאפייה.
טיפ של יעל
אפשר לעשות לעוגיות ציפוי עם 100 גרם שוקולד מריר או שוקולד לבן פרווה מומס וכפית שמן קוקוס.