רכיבים ל-20 כדורים
לבצק עוגיות
100 גרם חמאה בטמפרטורת חדר
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
50 גרם (1/4 כוס) סוכר חום בהיר
1 ביצה L
175 גרם (1/4 1 כוסות) קמח
קורט מלח
1 כוס שוקולד צ'יפס
לציפוי
2 כוסות תערובת לציפוי נאגטס כמו של מאסטר שף
480 מ"ל (2 כוסות) מים
שמן לטיגון
להגשה
שוקולד מומס
אופן ההכנה
מכינים את בצק העוגיות
שמים את כל רכיבי המתכון למעט השוקולד צ'יפס במיקסר עם וו גיטרה. מערבלים עד שמתקבל בצק רך וגמיש.
מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים שוב.
מגלגלים בין הידיים כדורים בגודל אגוז.
מסדרים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מקררים בערך 60 דקות או עד שהם מתייצבים לגמרי.
מחממים היטב (ל-180 מעלות) שמן עמוק בסיר.
מכינים את הציפוי
מערבבים בקערה את התערובת לציפוי נאגטס ומים עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה.
מעבירים לטיגון
טובלים את הכדורים בבלילת הציפוי.
מעבירים בזהירות לסיר עם שמן חם.
מטגנים מכל הצדדים עד השחמה יפה.
הגשה
מעבירים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מצננים מעט ומגישים.
אפשר לפזר מעל אבקת סוכר.