מצרכים לתחתית:
חבילת עוגיות לוטוס מרוסקות
50 גרם חמאה,
למילוי הגבינה:
2 מיכלי שמנת להקצפה
3 שקיקי סוכר וניל
750 גרם גבינה לבנה
שקית וחצי פודינג וניל
לזיגוג:
כוס ממרח לוטוס.
אופן ההכנה:
מפוררים את העוגיות ביחד עם חמאה מומסת ושמים בתחתית.
מערבבים את כל המוצרים של המילוי.
מניחים מעל בצורה מסודרת, ומכניסים לקירור במקפיא.
מכניסים כוס ממרח לוטוס להמסה במיקרו.
מזגגים מעל ומכניסים שוב למקפיא לקירור.
מעל מקשטים בפירורי עוגיות.
פיפ סטודיו הינו בית עיצוב הולנדי, תחת הסיסמה "עיצובים שמחים עבור אנשים שמחים".