רכיבים
4 כפות שמן
125 גרם דבש (חצי כוס פחות 3 כפות)
125 גרם סילאן (חצי כוס פחות 2 כפות)
1 כוס קמח תופח
1כפית קינמון
2 חלמונים
1 כפית תמצית וניל
5 חלבונים
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני.
בקערה קטנה מערבבים את הקמח התופח עם הקינמון והציפורן.
מקציפים את החלבונים לקבלת קצף יציב.
מערבבים את החלמונים עם השמן, תמצית הווניל והדבש.
מוסיפים לקצף.
מוסיפים באיטיות את הקמח תוך בחישה מתמדת.
מחלקים את התערובת בין 2 תבניות אינגליש קייק.
אופים בחום בינוני כ-40 דקות. (אין צורך לשמן את התבנית).
כל תבנית אינגליש קייק מחלקים ל-10 פרוסות.