עוף בקארי וחלב קוקוס

הגבירו את האש והחזירו את הכרעיים למחבת. לאחר מספר דקות מזגו את חלב הקוקוס ובשלו למשך כ-5 דקות נוספות
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון להכנת חטיפי עוף בנוסח אמריקה כמו ליד דוכן עופות שם

מצרכים

500 גר' כרעיים (עדיף ללא עצמות)

150 מ"ל חלב קוקוס

1 עגבנייה

1 בצל

1 שן שום

2 כפיות אבקת קארי

1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר או כפית של אבקת ג'ינג'ר

1 צ'ילי

מלח ופלפל

שמן זית

אופן ההכנה

הוציאו את השומן מהכרעיים וזרקו אותו.

פזרו מלח ופלפל על כל הכרעיים והניחו בצד.

חתכו את הבצל והניחו בצד להמשך.

כתשו את שן השום והצ'ילי.

הוסיפו אבקת קארי, ג'ינג'ר וכפית מים בכדי להפוך אותם לעיסה.

קלפו את העגבנייה וקצצו אותה.

חממו 2-3 כפות שמן זית במחבת על אש גבוהה.

טגנו את הכרעיים עד שיקבלו צבע חום מוזהב משני הצדדים.

הוציאו מהמחבת והניחו בצד להמשך.

החלישו את האש, הוסיפו 2 כפות שמן זית לפי הצורך.

ערבבו את הבצל על מנת לטגן אותו והוסיפו מעט מלח.

בשלו עד שהבצל יהפוך לשקוף.

הוסיפו את תערובת השום, הקארי והג'ינג'ר.

ערבבו ובשלו למשך כ-2 דקות.

הוסיפו את העגבנייה ובשלו למשך 2 דקות נוספות.

הגבירו את האש והחזירו את הכרעיים למחבת.

לאחר מספר דקות מזגו את חלב הקוקוס ובשלו למשך כ-5 דקות נוספות.

החלישו את האש וערבבו מעת לעת עד להסמכת רוטב הקוקוס.

מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר