חומרים
3 כפות שמן זית
15 גרם שום קצוץ
8 חוטי זעפרן
מלח
1 כפית פפריקה מתוקה
50 גרם רסק עגבניות
150 גרם עוף
40 גרם שעועית ירוקה
40 גרם שעועית לבנה
עבור האורז
200 גרם אורז עגול
1 ליטר מים
אופן ההכנה
מניחים מחבת רחבה על הכיריים ומוסיפים 2 כפות שמן.
כשהשמן חם מוסיפים את העוף וצולים עד השחמה.
מוסיפים את שני סוגי השעועית ומערבבים.
ממתינים 3 דקות.
מוסיפים כף שמן, שום קצוץ, פפריקה מתוקה ורסק עגבניות. מערבבים.
מוסיפים את המים ומלח לפי הטעם ומביאים לרתיחה.
מחממים 1/3 כוס מים בכוס קטנה.
מוסיפים למים את הזעפרן.
מערבבים ומניחים בצד.
מוסיפים את האורז למחבת יחד עם מי הזעפרן.
מערבבים היטב.
מסירים את המחבת מהאש.
מניחים אותה בצד ל-5 דקות לפני ההגשה.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה