פבלובה

כבו את התנור והשאירו בתוכו את הפבלובה בסביבות כ-60 דקות. הוציאו מהתנור ומלאו בקצפת ופטל או ענבים
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לקינוח פשוט להכנה וכזה שמוסיף לאווירה

מצרכים

150 גר' חלבון ביצה

100 גר' סוכר

100 גר' אבקת סוכר

קמצוץ מלח

1/2 קליפת ליים

1 כף מיץ ליים

 למילוי

קצפת מוכנה (אם רוצים להכין לבד – מעולה)

פטל או ענבים

אופן ההכנה

בעזרת מעבד מזון או מיקסר הקציפו חלבוני ביצים יחד עם מלח ומיץ ליים עד שיתקשו.

כאשר הם מתרככים הוסיפו בהדרגה סוכר ואבקת סוכר. אל תפסיקו להקציף.

לאחר מכן הוסיפו את קליפת הליים.

כאשר המרנג  מוכן סדרו את הפבלובות.

תוכלו ליצור פבלובה אחת או כמה קטנות.

קחו חלק מהמרנג בעזרת כף וציירו מעגל על נייר האפייה – היעזרו בכף או בתרווד.

אפו בחום של 100-120 מעלות למשך כ- 60 דקות.

הפבלובה אמורה להיות יבשה למגע.

כבו את התנור והשאירו בתוכו את הפבלובה בסביבות כ 60 דקות.

הגשה

הוציאו מהתנור.

מלאו בקצפת ופטל או ענבים.

להגיש קר.

מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר