פיצה חלבון דלת קלוריות על בסיס טונה

להניח טורטיה אחרונה, רוטב עגבניות, בצל יבש, מלח ופלפל שחור. לפזר גבינה צהובה על כל הטורטיה, מעליה את הטונה, כדורי מוצרלה, פלפל חריף, שום קונפי, בצל יבש ועלי בזיליקום. צילום שושה ביטון
שושה ביטון – בלוגרית של אוכל ואפייה מושחת ובריא, מציעה מתכון להכנה בבית: פיצה חלבון בריאה ודלת קלוריות על בסיס טונה ריו מרה וטורטיה דגנים של מאסטר שף המתאימה לאוהבי פיצה ושומרי קלוריות. קלה להכנה ויפה להגשה

מצרכים

טורטיות דגנים כמו של מאסטר שף

קופסת רוטב עגבניות

2 קופסאות טונה כמו של ריו מרה

300 גרם גבינה צהובה 9% מגורדת

1 קופסת בייבי מוצרלה

4 כפות בצל יבש

ירקות לפיצה

להכניס ירקות שאוהבים לתנור עם שמן זית,  מלח ופלפל:

כרובית

בצל לבן

בצל סגול

8 פטריות

3 גמבות צבעוניות

2 פלפל חריף

שום קונפי

עלי בזיליקום

פלפל שחור גרוס

מלח גס

צילום שושה ביטון

אופן הכנת הפיצה  

למרוח על טורטיה רוטב עגבניות, לפזר בצל יבש, מלח ופלפל.

לשים את הפלפלים הקלויים ולפזר מעט גבינה צהובה.

להניח עוד טורטיה, למרוח רוטב עגבניות, לפזר בצל יבש, מלח ופלפל.

לשים בצל ופטריות ולפזר גבינה צהובה.

להניח עוד טורטיה מעל, למרוח רוטב עגבניות, בצל יבש, מלח ופלפל.

לשים כרובית ולפזר מעל גבינה צהובה.

להניח טורטיה אחרונה, רוטב עגבניות, בצל יבש, מלח ופלפל שחור.

לפזר גבינה צהובה על כל הטורטיה.

לפזר מעל הגבינה את הטונה, כדורי מוצרלה, פלפל חריף, שום קונפי, בצל יבש ועלי בזיליקום.

לסיום להזליף  מעל הכל שמן זית.

להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות בערך ל-  25-30 דקות  או עד שהגבינה זהובה.

לינק לעמוד האינסטגרם של בלוגרית האוכל שושה ביטון

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר