מצרכים
1 ק"ג פרגית חתוכה לקוביות
מיץ מחצי לימון
3 כפות שמן זית
קורט כמון
לרוטב
4 כפות שמן
1 בצל קצוץ
2 שיני שום
1 כף קארי צהוב
1 מקל קינמון
3 תרמילי הל
1/4 כפית צ'ילי
1 כף סוכר
1 כפית מלח מחוקה
קורט פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
2 יחידות קרם קוקוס
צרור כוסברה טרייה
אופן ההכנה
מערבבים את הפרגית עם חומרי המשרה.
צולים בתבנית בחום 180 מעלות כ-30 דקות.
לרוטב
מחממים שמן, מזהיבים בצל, מוסיפים שום ותבלינים ומטגנים יחד.
מוסיפים קרם קוקוס, סוכר, מלח ופלפל.
מוסיפים את המים שהצטברו בצליית הפרגיות ומצמצמים בשליש.
מוסיפים כוסברה טרייה קצוצה ומכניסים את קוביות הפרגית לרתיחה יחדיו.
מגישים לצד אורז לבן.