פריגת יוצאת בפעילות דיגיטלית חדשה בשיתוף עם חברת השילוט ברעם, במסגרתה מוזמנים גולשי האינטרנט לכתוב משפטים מחייכים, אשר ישודרו בשידור חי על גבי שלטים אינטראקטיביים שיוצבו ברציפי הרכבת. נוסעי הרכבת יוכלו להשתתף בדירוג ה"מסרים המחוייכים ביותר" ע"י לחיצה על השלט האינטראקטיבי ברציף, ולתת 'לייקים' למשפטים שהם הכי אוהבים. הפעילות מתקיימת בהשקעה של 750,000 ₪.

רינת הלוי, מנהלת תקשורת שיווקית בפריגת, אומרת: "מדובר בפעילות דיגיטלית המחברת בין העולם האמיתי לעולם הוירטואלי, ומהווה דרך נוספת ליצירת מעורבות וזיקה עם המותג. אנו מאוד גאים בחדשנות הטכנולוגית המאפשרת לנו לשתף ולערב גולשים וכן אנשים בשגרת יומם בהווית המותג".

וכך עובדת הפעילות: הגולש מעלה משפט, כאשר הוא מקליד אותו לתוך השלט המיוחד ובוחר באיזו תחנת רכבת הוא רוצה שהמשפט שלו יופיע. תוך מספר שניות הוא יכול לצפות בהתרחשות סביב השלט עם המשפט שלו בתחנת הרכבת שנבחרה. בין המשפטים המחייכים תיערך תחרות לייקים, והזוכים יקבלו פרסים.

פריגת היא הראשונה בארץ שמשתמשת בפורמט השילוט האלקטרוני החדשני שמוצב בימים אלה בתחנות הרכבת בישראל. לצורך הפעילות פיתחה חברת פריגת לחצני LIKE על גבי השלטים האלקטרונים החדשים שהוצבו ברציפי הרכבת. בעודם ממתינים לרכבת על הרציף יוכלו הנוסעים לדרג את המשפטים שיופיעו על השלטים, על ידי לחיצה על כפתור "LIKE " גדול שהותקן על גבי השלטים. עם הלחיצה יקבל המשפט שנכתב דירוג מגולשי האינטרנט. אלה יוכלו לצפות בשידור חי בכל אחד מהשלטים דרך המחשב, וכן לראות את הדירוג שהם מקבלים מנוסעי הרכבת. זהו שימוש ראשון מסוגו שנעשה בתקשורת דו כיוונית עם שלטי חוצות.

גיא ברעם, מבעלי ומנכ"ל ברעם פרסום מקורי, אומר: "עם זכייתנו בפרסום ברכבת ישראל ,השקענו 600,000 יורו ברכישת מתקני שילוט אלקטרוניים ייחודיים אשר התחלנו להציב בימים אלה ברציפי הרכבת. אנו מתכננים להחליף את כלל מתקני השילוט ברכבת בהשקעה של עשרות מיליוני שקלים".