מצרכים
16 שיפודי במבוק
קערות הגשה עם מיטב פירות העונה לפי כמות השיפודים:
תותים, קיווי, תפוזים, בננות, אגס, תפוח, ענבים, אוכמניות
אופן ההכנה
השחילו את הפירות בזה אחר זה בצבעים שונים אחד מהאחר.
הפרידו ביניהם בפירות מיובשים כמו אוכמניות ללא סוכר או שזיפים מיובשים ללא גלעין.
סיימו בפרי שלם נעוץ בקצה השיפוד.
הגשה
הגישו את שיפודי הפירות עם מטבלים שונים, לדוגמא: סילאן טבעי, סילאן עם מעט טחינה גולמית.
אפשרות: מטבל קרם קוקוס – הקציפו קרם קוקוס עם רבע כוס סוכר.