קדירת בשר חגיגית

חומרים:3 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות 3 ס"מ5 גזר חתוך למשולשים4 שורש פטרוזיליה פרוס4 ראש סלרי חתוך לקוביות 2 ס"מ5 בצלים חתוכים לרבעים4 גבעולי סלרי חתוך אצבעות4 קישואים חתוך משולשים250 מ"ל יין אדום500 מ"ל נוזל ירקות4 עלי פנה3 כפות רסק עגבניות10 שיני שום מעוכותמלח ופלפל שחור גרוס1 כף פפריקה מתוקה, תימין, רוזמריןאופן ההכנה:בסיר עמוק מחממים שמן ומוסיפים אליו את הבצל עד להזהבה.מוסיפים את הבשר.מביאים לסגירה.מוזגים את היין, ממיסים משקעים . מוסיפים את נוזל הירקות והתבלינים.מבשלים כשעה על אש נמוכה כשהמכסה סגור. מוסיפים את שאר המוצרים ומבשלים עד לריכוך הירקות.משפרים טעמים ומסיימים בישול. שף סהר רפאל, מסעדת "כדיתא" במושב תימורים ו"כרמים" במושב סגולה.מסעדת כדיתא במושב תימורים, כשר בהשגחת הרבנות באר טוביה, טל. 1700-55-58-56, א'-ה' 09:00-24:00 ו' 09:00 עד שעה לפני כניסת השבת. מוצ"ש – משעה אחרי צאת השבת עד חצות.מסעדת כרמים – מושב סגולה, 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4), 24:00-09:00 (כל השבוע), טל. 08-8505859,

חומרים:
3 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות 3 ס"מ
5 גזר חתוך למשולשים
4 שורש פטרוזיליה פרוס
4 ראש סלרי חתוך לקוביות 2 ס"מ
5 בצלים חתוכים לרבעים
4 גבעולי סלרי חתוך אצבעות
4 קישואים חתוך משולשים
250 מ"ל יין אדום
500 מ"ל נוזל ירקות
4 עלי פנה
3 כפות רסק עגבניות
10 שיני שום מעוכות
מלח ופלפל שחור גרוס
1 כף פפריקה מתוקה, תימין, רוזמרין

אופן ההכנה:
בסיר עמוק מחממים שמן ומוסיפים אליו את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר.
מביאים לסגירה.
מוזגים את היין, ממיסים משקעים .
מוסיפים את נוזל הירקות והתבלינים.
מבשלים כשעה על אש נמוכה כשהמכסה סגור.
מוסיפים את שאר המוצרים ומבשלים עד לריכוך הירקות.
משפרים טעמים ומסיימים בישול.

שף סהר רפאל, מסעדת "כדיתא" במושב תימורים ו"כרמים" במושב סגולה.
מסעדת כדיתא במושב תימורים, כשר בהשגחת הרבנות באר טוביה,
טל. 1700-55-58-56, א'-ה' 09:00-24:00 ו' 09:00 עד שעה לפני כניסת השבת. מוצ"ש – משעה אחרי צאת השבת עד חצות.
מסעדת כרמים – מושב סגולה, 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4), 24:00-09:00 (כל השבוע), טל. 08-8505859,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר