קדרה של עוף וחצילים בסויה וג'ינג'ר

מצרכים1 עוף שלם5 חצילים שלמים בינוניים קלופים מקליפתם5 כפות סויה5 כפות ג'ינג'ר טרי קצוץחצי כוס שמן זית5 כפות סילאן דבש תמרים10 בצלים ירוקים שלמים1 כפית מלח גס2 כפות אבקת מרק עוף1/2 ליטר מיםאופן ההכנהלחמם במחבת את שמן הזית ולסגור עוף שלם עד לקבלת צבע זהוב שזוף. לטגן את החצילים בשמן זית עד לקבלת צבע זהוב שקוף.להעביר את כל המצרכים לסיר כבד או קדרה ולבשל על אש נמוכה כשעתיים.

מצרכים
1 עוף שלם
5 חצילים שלמים בינוניים קלופים מקליפתם
5 כפות סויה
5 כפות ג'ינג'ר טרי קצוץ
חצי כוס שמן זית
5 כפות סילאן דבש תמרים
10 בצלים ירוקים שלמים
1 כפית מלח גס
2 כפות אבקת מרק עוף
1/2 ליטר מים

אופן ההכנה
לחמם במחבת את שמן הזית ולסגור עוף שלם עד לקבלת צבע זהוב שזוף.

לטגן את החצילים בשמן זית עד לקבלת צבע זהוב שקוף.

להעביר את כל המצרכים לסיר כבד או קדרה ולבשל על אש נמוכה כשעתיים.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר