קדרה של חומוס, שוק טלה ולימונים כבושים

מצרכים1 ק"ג חומוס מושרה לילה שלם במים3 ק"ג שוק טלה אחורי מפורק מעצמותחצי ק"ג לימונים כבושים1 כפית גרגרי כוסברה שלמים1 כפית קימל שלם2 כפות כורכום טחון1 כף תערובת חוויאג' למרקגרגרי רימון מופרדים מרימון שלם3 ענפי רוזמרין5 ראשי שום שלמים2 ל' מיםאופן ההכנהלבשל את כל החומרים (לבד מהרימונים) בסיר כבד למשך 6 שעות על אש נמוכה. להוסיף עוד מים אם צריך. להגשה: לקשט עם רימונים

מצרכים
1 ק"ג חומוס מושרה לילה שלם במים
3 ק"ג שוק טלה אחורי מפורק מעצמות
חצי ק"ג לימונים כבושים
1 כפית גרגרי כוסברה שלמים
1 כפית קימל שלם
2 כפות כורכום טחון
1 כף תערובת חוויאג' למרק
גרגרי רימון מופרדים מרימון שלם
3 ענפי רוזמרין
5 ראשי שום שלמים
2 ל' מים

אופן ההכנה
לבשל את כל החומרים (לבד מהרימונים) בסיר כבד למשך 6 שעות על אש נמוכה.

להוסיף עוד מים אם צריך.

להגשה: לקשט עם רימונים







כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר