קובה עם רימונים

חומרים והכנה:הבצק:500 גרם בורגול 1.5 כוסות קמח ½ כוס שמן 3 כפות רסק עגבניות 1 כפית פלפל אדום חריף (צ'ילי) 2 כפות כוסברה1.5 כוסות מיםלערבב את כל המצרכים וללוש אותם לבצק. להעמיד את הבצק בצד ל– 30 דקות. לגלגל מהבצק 30 כדורים. בכל כדור בצק, לנקב חור באצבע. למלא את החור במליתהמלית:2 כוסות בשר טחון 1 בצל קצוץ שמן לטיגון 1 כוס גרגרי רימון 2 כפות צימוקיםקורט קינמוןמלח, פלפללטגן את הבצל עם הבשר בשמן.להוסיף את הרימון, הצימוקים, הקינמון, המלח והפלפל אל הבשר המיטגן, ולטגן עוד מעט.שמן לטיגון עמוק למלא את כדורי הבצק, ולסגור את החורים על ידי איחוי בצד מהשוליים.לטגן בשמן עמוק עד שהקובה יזהיבו.

חומרים והכנה:
הבצק:
500 גרם בורגול
1.5 כוסות קמח
½ כוס שמן
3 כפות רסק עגבניות
1 כפית פלפל אדום חריף (צ'ילי)
2 כפות כוסברה
1.5 כוסות מים
לערבב את כל המצרכים וללוש אותם לבצק.
להעמיד את הבצק בצד ל– 30 דקות.
לגלגל מהבצק 30 כדורים.
בכל כדור בצק, לנקב חור באצבע.
למלא את החור במלית

המלית:
2 כוסות בשר טחון
1 בצל קצוץ
שמן לטיגון
1 כוס גרגרי רימון
2 כפות צימוקים
קורט קינמון
מלח, פלפל
לטגן את הבצל עם הבשר בשמן.
להוסיף את הרימון, הצימוקים, הקינמון, המלח והפלפל אל הבשר המיטגן, ולטגן עוד מעט.

שמן לטיגון עמוק
למלא את כדורי הבצק, ולסגור את החורים על ידי איחוי בצד מהשוליים.
לטגן בשמן עמוק עד שהקובה יזהיבו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר