קוואטרו דה מארה – מטעמי ים במעטפת אבוקדו ורביולי טונה

החומרים1 אבוקדו200 גרם פילה אניטיאס200 גרם פילה טונה טרי ונקי3 שיני שום100 מ"ל שמן זית משובחביצת שליו אחתמלחפלפל שחור גרוסמיץ מלימון אחדאופן ההכנהמכינים סביצ'ה מהאניטיאס, חותכים קוביות של פילה אניטיאס ומשרים אותו כ – 10 במיץ לימון, לאחר מכן מוסיפים שמן זית, מלח, פלפל גרוס ושן שום מעוכה.מקלפים את האבוקדו בעזרת קולפן, לאחר מכן עם סכין חדה ודקה פורסים פרוסות רחבות ודקות, מניחים את הסביצ'ה באמצע וסוגרים אותו כמו "רביולי".אופן הכנת ה"רביולי" טונהמרתיחים כוס מים עם כף חומץ, מפרידים את ביצת שליו מהחלבון לחלמון, את החלמון מכניסים לכף ובעדינות מכניסים לכף ובעדינות מכניסים לסיר לחצי דקה.פורסים את הפילה טונה לפרוסה דקה ומכניסים את החלמון, מתבלים מלח ופלפל, בוזקים שמן זית וסוגרים את הפילה כמו "רביולי".מסדרים בצלחת את "הרביולי" טונה וה"רביולי" אבוקדו ובוזקים שמן זית באיכות טובה, כמה טיפות מיץ לימון ומגישים מיד.

החומרים
1 אבוקדו
200 גרם פילה אניטיאס
200 גרם פילה טונה טרי ונקי
3 שיני שום
100 מ"ל שמן זית משובח
ביצת שליו אחת
מלח
פלפל שחור גרוס
מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה
מכינים סביצ'ה מהאניטיאס, חותכים קוביות של פילה אניטיאס ומשרים אותו כ – 10 במיץ לימון, לאחר מכן מוסיפים שמן זית, מלח, פלפל גרוס ושן שום מעוכה.

מקלפים את האבוקדו בעזרת קולפן, לאחר מכן עם סכין חדה ודקה פורסים פרוסות רחבות ודקות, מניחים את הסביצ'ה באמצע וסוגרים אותו כמו "רביולי".

אופן הכנת ה"רביולי" טונה

מרתיחים כוס מים עם כף חומץ, מפרידים את ביצת שליו מהחלבון לחלמון, את החלמון מכניסים לכף ובעדינות מכניסים לכף ובעדינות מכניסים לסיר לחצי דקה.

פורסים את הפילה טונה לפרוסה דקה ומכניסים את החלמון, מתבלים מלח ופלפל, בוזקים שמן זית וסוגרים את הפילה כמו "רביולי".

מסדרים בצלחת את "הרביולי" טונה וה"רביולי" אבוקדו ובוזקים שמן זית באיכות טובה, כמה טיפות מיץ לימון ומגישים מיד.




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר