קוסקוס בוקר בשתי דקות עבודה

מגישים בתוספת צימוקים, שקדים וקוביות תפוחים או אגסים, ומוסיפים חלב לפי הטעם
מתכון של ענבל לביא – פיית העוגיות, עבור קוסקוס מזון. הקוסקוס מחליף כאן דגני בוקר. להגיש עם חלב, להמתיק כפי שרוצים, ולהוסיף פירות או אגוזים

חומרים ל- 5 מנות

1/2 שקית (175 גרם) כמו "קוסקוס מזון" רגיל

1/2 כפית תמצית וניל

2 כפות סוכר או דבש
קורט יפה של קינמון

80 מ"ל (שליש כוס) מים

260 מ"ל (כוס ועוד 2 כפות) מים רותחים

50 גרם צימוקים

50 גרם שבבי שקדים

2 תפוחים או אגסים, חתוכים לקוביות

חלב מלא או חלב סויה, להגשה

מכסים מיד ומשהים ל-10 דקות, כך שהמים נספגים ומתקבלת תערובת לחה
מכסים מיד ומשהים ל-10 דקות, כך שהמים נספגים ומתקבלת תערובת לחה. צילום ענבל לביא

אופן ההכנה

שמים בקערה קוסקוס, תמצית וניל, סוכר או דבש וקינמון.

מוסיפים לקערה מים ומים רותחים.

מכסים מיד ומשהים ל-10 דקות, כך שהמים נספגים ומתקבלת תערובת לחה.
מערבבים את הקוסקוס ומחלקים בין 4-5 קערות אישיות.

מגישים בתוספת צימוקים, שקדים וקוביות תפוחים או אגסים, ומוסיפים חלב לפי הטעם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר