קוקטיילים בניחוח איטלקי

קוקטיילים בניחוח איטלקי על בסיס ליקר Galliano L'Aperitivo ג'סמיןרכיבים:20 מ"ל ליקר גליאנו אפרטיבו30 מ"ל ג'ין20 מ"ל תרכיז רוטן פסיפלורה20 מ"ל מיץ לימון20 מ"ל מיץ אשכוליותאופן ההכנה:לשקשק את כל המרכיבים בשייקר.לסנן לכוס נמוכה עם קרח.לקשט בתפוזנגרוני אפרטיבורכיבים:30 מ"ל ליקר גליאנו אפרטיבו30 מ"ל ג'ין30 מ"ל וורמוט אדום20 מ"ל מיץ לימון20 מ"ל מיץ אשכוליותאופן ההכנה:לערבב את כל המרכיבים בכוס ערבוב.לסנן לכוס נמוכה עם קרח.לקשט בטוויסט.אפרטיבו טוניק50 מ"ל ליקר גליאנו אפרטיבומי טוניקאופן ההכנה:למזוג את המרכיבים לכוס גבוהה עם קרח.לסגור במי טוניק.לקשט בפלח תפוז.שפריץ אפרטיבו רכיבים:50 מ"ל ליקר גליאנו אפרטיבופרוסקוסודהאופן ההכנה:למזוג את הגליאנו לכוס יין עם קרח.לסגור בפרוסקו ולהוסיף טיפה סודה.לקשט בפלח תפוז. גליאנו אפרטיבו, נפח: 700 מ"ל, 24% אלכוהול, המחיר 99 ₪. להשיג בחנויות אלכוהול מובחרות

קוקטיילים בניחוח איטלקי על בסיס ליקר Galliano L'Aperitivo

ג'סמין
רכיבים:

20 מ"ל ליקר גליאנו אפרטיבו
30 מ"ל ג'ין
20 מ"ל תרכיז רוטן פסיפלורה
20 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל מיץ אשכוליות
אופן ההכנה:
לשקשק את כל המרכיבים בשייקר.
לסנן לכוס נמוכה עם קרח.
לקשט בתפוז

נגרוני אפרטיבו
רכיבים:

30 מ"ל ליקר גליאנו אפרטיבו
30 מ"ל ג'ין
30 מ"ל וורמוט אדום
20 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל מיץ אשכוליות
אופן ההכנה:
לערבב את כל המרכיבים בכוס ערבוב.
לסנן לכוס נמוכה עם קרח.
לקשט בטוויסט.

אפרטיבו טוניק
50 מ"ל ליקר גליאנו אפרטיבו
מי טוניק
אופן ההכנה:
למזוג את המרכיבים לכוס גבוהה עם קרח.
לסגור במי טוניק.
לקשט בפלח תפוז.

שפריץ אפרטיבו
רכיבים:

50 מ"ל ליקר גליאנו אפרטיבו
פרוסקו
סודה
אופן ההכנה:
למזוג את הגליאנו לכוס יין עם קרח.
לסגור בפרוסקו ולהוסיף טיפה סודה.
לקשט בפלח תפוז.

גליאנו אפרטיבו, נפח: 700 מ"ל, 24% אלכוהול, המחיר 99 ₪. להשיג בחנויות אלכוהול מובחרות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר