PASSIONATE ELIXIR
רכיבים:
40 מ"ל אבסולוט ELYX
15 מ"ל סירופ פסיפלורה
20 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי
שמפניה או קאווה
אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח (ללא השמפניה).
מערבבים ומסננים לכוס קוקטייל.
משלימים בשמפניה ומקשטים.
BELLINI X
רכיבים:
40 מ"ל אבסולוט אליקס
15 מ"ל סירופ אפרסק
סן פלגרינו לימון
זילוף שמפניה או קאווה
אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח (ללא סן פלגרינו ושמפניה).
מערבבים ומסננים לכוס פלוט.
משלימים עם סן פלגרינו, שמפנייה או קאווה ומקשטים.
STRAWBERRY GIN
רכיבים:
40 מ"ל ביפאיטר
20 מ"ל טריפל סק
40 מ"ל סאוור מיקס
2 תותים טריים
אופן ההכנה:
מועכים את התותים בשייקר.
מוסיפים קרח ואת שאר הרכיבים.
מנערים היטב ומסננים לכוס קוקטייל.
מקשטים בפלח תות.