קוקטיילים לקראת סילבסטר

PASSIONATE ELIXIRרכיבים:40 מ"ל אבסולוט ELYX15 מ"ל סירופ פסיפלורה20 מ"ל מיץ לימון סחוט טרישמפניה או קאווהאופן ההכנה:מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח (ללא השמפניה).מערבבים ומסננים לכוס קוקטייל.משלימים בשמפניה ומקשטים.BELLINI X רכיבים:40 מ"ל אבסולוט אליקס15 מ"ל סירופ אפרסקסן פלגרינו לימוןזילוף שמפניה או קאווהאופן ההכנה:מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח (ללא סן פלגרינו ושמפניה).מערבבים ומסננים לכוס פלוט.משלימים עם סן פלגרינו, שמפנייה או קאווה ומקשטים.STRAWBERRY GINרכיבים:40 מ"ל ביפאיטר20 מ"ל טריפל סק40 מ"ל סאוור מיקס2 תותים טרייםאופן ההכנה:מועכים את התותים בשייקר.מוסיפים קרח ואת שאר הרכיבים.מנערים היטב ומסננים לכוס קוקטייל.מקשטים בפלח תות.

PASSIONATE ELIXIR
רכיבים:

40 מ"ל אבסולוט ELYX
15 מ"ל סירופ פסיפלורה
20 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי
שמפניה או קאווה
אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח (ללא השמפניה).
מערבבים ומסננים לכוס קוקטייל.
משלימים בשמפניה ומקשטים.

BELLINI X
רכיבים:

40 מ"ל אבסולוט אליקס
15 מ"ל סירופ אפרסק
סן פלגרינו לימון
זילוף שמפניה או קאווה
אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח (ללא סן פלגרינו ושמפניה).
מערבבים ומסננים לכוס פלוט.
משלימים עם סן פלגרינו, שמפנייה או קאווה ומקשטים.

STRAWBERRY GIN
רכיבים:

40 מ"ל ביפאיטר
20 מ"ל טריפל סק
40 מ"ל סאוור מיקס
2 תותים טריים
אופן ההכנה:
מועכים את התותים בשייקר.
מוסיפים קרח ואת שאר הרכיבים.
מנערים היטב ומסננים לכוס קוקטייל.
מקשטים בפלח תות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר