קוקטייל קרטיב דובדבן
מרכיבים:
50 מ״ל סטולי דובדבן
15 מ״ל סאוור טרי
15 מ״ל בולס רימונים
45 מ״ל קרנברי
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לשייקר ומשקשקים היטב.
מסננים לכוס קפואה עם קרח גרוס.
מקשטים בדובדבן טרי וכמה עלי נענע.
קוקטייל קרטיב אננס
מרכיבים:
50 מ״ל ואן גוך אננס
15 מ״ל טריפל סק
15 מ״ל סאוור טרי
45 מ״ל מיץ אננס
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לשייקר ומשקשקים היטב.
מסננים לכוס קפואה עם קרח גרוס.
מקשטים בקוביות אננס טריות וכמה עלי אננס.
קוקטייל קרטיב אבטיח
מרכיבים:
50 מ״ל סטולי גולד
25 מ״ל רוטן 1886 אבטיח
4-5 קוביות אבטיח טרי
4-5 עלי נענע
אופן ההכנה:
כותשים את האבטיח יחד עם הנענע.
מוסיפים את שאר המרכיבים אל תוך השייקר ומשקשקים היטב.
מסננים לתוך כוס קפואה עם קרח גרוס.
מקשטים בפלח אבטיח ועלי נענע.
קוקטייל קרטיב מלון
מרכיבים:
30 מ״ל מידורי
50 מ״ל ואן גוך מלון
10 מ״ל מיץ לימון טרי
45 מ״ל ספרייט
4-5 קוביות מלון
אופן ההכנה:
כותשים את המלון.
מוסיפים את שאר המרכיבים אל תוך השייקר ומשקשקים היטב.
מסננים לתוך כוס קפואה עם קרח גרוס.
מקשטים בפלח מלון.
—