קינוח שוקולדי זוגי: שיפודי בננה ושוקולד מריר

טבלו את שיפודי הבננה בקערת השוקולד ושימו לב שהשיפודים טבולים בשכבת שוקולד דקה. פזרו את שבבי השקדים הקלויים מעל השוקולד באופן שווה סביב השיפודים
הדיאטנית הקלינית תמר ידין – יועצת לחברת הרבלייף, מציעה מתכון לשיפודי בננה ושוקולד מריר מפתים שרצוי לאכול בשניים

רכיבים ל-4 מנות

4 כפיות של חמאת בוטנים או חמאת שקדים

1 בננה גדולה פרוסה ל-12 פרוסות עגולות

4 שיפודי עץ

1/2 כוס של שוקולד מריר 72% קקאו ומעלה, מומס

2 כפות של שקדים קלויים, טחונים קלות במעבד מזון

אופן ההכנה

סדרו את 12 חתיכות הבננה על ארבעת השיפודים כך שעל כל שיפוד יהיו 3 חתיכות בננה.

זלפו על חתיכות הבננה מכל צידיהן חמאת בוטנים או שקדים.

הניחו את השוקולד המומס בקערה.

טבלו את שיפודי הבננה בקערת השוקולד – שימו לב שהשיפודים טבולים בשכבת שוקולד דקה.

פזרו את שבבי השקדים הקלויים מעל השוקולד באופן שווה סביב השיפודים מכל הצדדים.

הניחו בתבנית את ארבעת השיפודים.

הקפיאו למשך 30 דקות עד שהבננה והשוקולד יתקשו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר