שמן זית "חלוצה", יוצא בקמפיין תדמיתי על גבי בקבוקי השמן בנקודות המכירה, תחת הכותרת: "חלוצה – 100% שמן זית ישראלי". במסגרת הקמפיין, בקבוקי שמן הזית "לובשים" חבק על צוואר הבקבוק המכיל את הכיתוב: "חלוצה, שמן זית כתית מעולה, 100% שמן זית ישראלי". 
לדברי דוד שוורצמן, מנכ"ל "חלוצה": לאור הבלבול שנוצר בקרב הצרכנים בעניין מהו שמן זית ישראלי, החלטנו שכחברה הגדולה והיחידה בישראל, אשר בבעלותה מטע זיתים של כ– 3000 דונם ברמת נגב וכן בית בד לייצור המותג, לצאת בקמפיין תדמיתי, בנקודות המכירה, שיעביר את המסר לצרכן: שמן זית חלוצה הוא אכן 100% שמן זית ישראלי".
לאחרונה מותג מחדש שמן זית 'חלוצה' עם לוגו ועיצוב חדש לבקבוקים. הלוגו החדש – איור של מטע זיתים ותרנגול גדול במרכז, מבדל גם הוא את "חלוצה" ממגוון שמני הזית הנמצאים על המדפים ברשתות השיווק ועכשו גם החבק עם הכיתוב החדש יוסיף לבידול שלו על המדף.
מחיר לבקבוק שמן זית "חלוצה" 750 מ"ל: 42-47 שקלים.
להשיג בכל רשתות השיווק ובדיוטי פרי.

תגובות
0