שוקולטה עם ציפורן והל

חומרים250 סמ"ק שמנת מתוקה250 סמ"ק חלב2 מסמרי ציפורן4 תרמילי הל חצויים400 גרם שוקולדאופן ההכנה1. שמים בסיר, שמנת,חלב, ציפורן והל.2. מביאים את כל המרכיבים עד לסף רתיחה.3. מסננים לקערה ומוסיפים את השוקולד.טורפים היטב.

חומרים
250 סמ"ק שמנת מתוקה
250 סמ"ק חלב
2 מסמרי ציפורן
4 תרמילי הל חצויים
400 גרם שוקולד

אופן ההכנה
1. שמים בסיר, שמנת,חלב, ציפורן והל.

2. מביאים את כל המרכיבים עד לסף רתיחה.

3. מסננים לקערה ומוסיפים את השוקולד.

טורפים היטב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר