שף גיא בנסימון יוביל את מטבח מתחם האירועים עין חמד ומתחם משכית במוזיאון המקרא בירושלים

לקחת את המטבחים של עין חמד ומשכית למקומות שעוד לא היו שם
בנסימון הוא בוגר לימודי ביולוגיה וכימיה באוניברסיטה העברית, ונחשב למומחה לבישול מולקולרי וכימיה של המטבח

השף הירושלמי המנוסה גיא בנסימון, יהיה אחראי על הצד הקולינרי של מטבח מתחם האירועים עין חמד ומתחם משכית במוזיאון המקרא בירושלים. זאת מטעם חברת "אנונה הפקות" בבעלות אנשי העסקים איתמר יקותיאלי ויעקב אלירז, בעלי מעל 20 שנות ניסיון בתחום האירועים. בנסימון הוא בוגר לימודי ביולוגיה וכימיה באוניברסיטה העברית, ונחשב למומחה לבישול מולקולרי וכימיה של המטבח. בעבר היה במשך חמש שנים סו שף בספרד במסעדת אל בולי של השף פרן אדריאן, לה היו 3 כוכבי מישלן וכבר לא פועלת. גיא גם היה שותף בפרויקטים קולינריים רבים.

אחד המומחים הגדולים בישראל לבישול מולקולרי וכימיה של המטבח
אחד המומחים הגדולים בישראל לבישול מולקולרי וכימיה של המטבח

"חשוב לי לקחת את המטבחים של עין חמד ומשכית למקומות שעוד לא היו שם, בעזרת טכניקות בישול מתקדמות, מטבח פרוגרסיבי, טעמי העולם, עמדות פרונטליות השומרות על איכות וטריות בלתי מתפשרת", אומר בנסימון. "בעיני רוחי אני מדמיין שהאורח שלנו יוכל לטעום מנות גורמה ממסעדות ענק שאנחנו מקימים עבורו במהלך האירו,ע וכל אחד ואחת יקבלו במקום את המנה המושלמת ביותר, מצולחתת וטעימה כחוויה בלתי נשכחת".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר