שפים, אדריכלים ומעצבי פנים מהמובילים בארץ, נרתמו לפרויקט הצילומים המשותף COLORFOOD, אותו יזמו צלם הקולינריה דן לב והמפיקה עילית אנגל, שיצא לאור זו השנה החמישית, והפעם לרגל השקת ברזי Kitchen Design של חברת חמת. הפרויקט השנה עמד בסימן עולם המים והזרימה הטבעית, והמשתתפים השתדלו לתת ביטוי לנושא ביצירותיהם, כל אחד בדרכו הייחודית. בסיום התערוכה יתרמו ההכנסות ממכירת התמונות לטובת ילדים חולי סרטן אותם מלווה 'עמותת חיים'.
השנה השתתפו בפרויקט השפים חיים כהן, אביב משה, ערן שוורצברד, אביבית פריאל אביחי, יוגב ירוס, נוף עתאמנה אסמעיל, והאדריכלים ומעצבים יונתן מונג'ק, שירלי דן, דנה אוברזון, אושיר אסבן, סרג' בן דוד, מורן פלמוני ועירית בירן. כל משתתף סגנן ועיצב מנה באינטרפרטציה אישית שלו לעולם המים, כשבתהליך היצירה שולבו חומרי גלם מהמטבח. התוצאה: 13 צילומים הפונים לחושים.
פרויקט COLORFOOD"" הראשון הוצג בסלון יפו לאומנות, ומאז נדדה התערוכה מתל אביב למילאנו באיטליה, לויילה דנמרק ולמרסיי בצרפת. לאור ההצלחה נולדו ממנו COLORFOOD WHITE ו-COLORFOOD WINE. במשך הזמן הפך הפרויקט לשפה אותה מלמדים בבתי ספר ובסדנאות לצילום מזון ברחבי העולם – שפה אומנותית חדשה שנותנת לצלם ולשף חופש יצירה אמיתי.
הצלם דן לב אומר: "תערוכת הצילומים נוצרה מלכתחילה מתוך אהבה לאוכל, ליין, לאמנות, ולמה שמחבר ביניהם. כל צילום בתערוכה נוצר מתוך רעיון, צבע, והשראה, לצד תשוקות ורגשות, פנטזיות וזיכרונות, דעות וסערות, דרך עולמות פנימיים ועולמות ויזואליים שונים ומגוונים, ובעיקר אישיים. תהליך העבודה על הפרויקט שיקף את תהליך הכנת האוכל במטבח: ניסיון, ערבוב, טעימה, ניסיון נוסף, התלבטות, ולבסוף – הגשה. עולמם הפרטי של השפים, שבדרך כלל הצבעים שלהם הם הדגים, הפירות, הבשר, הירקות, או התבלינים, והבד שלהם היא הצלחת, משתקף כאן מחוצה לה – צבע על גבי תמונה".