בהמשך לשיתוף הפעולה בין תשלובת החלב של תנובה ל"שומרי משקל" שהחל לפני כחצי שנה, ובמסגרתו סומנו מוצרי תנובה "בשיטת הנקודות", מוסיפה תנובה מגוון מוצרים רחב שיישאו גם הם את הנקודות, ביניהם עמק לייט, מעדן תנובה, מוצרי פיראוס ומוצרי גבינה נוספים.
לאחר הרחבת סל המוצרים מעלה התשלובת קמפיין טלוויזיה חדש, באמצעותו תמשיך להחדיר למודעות הציבור את סימון המוצרים ואת חשיבות השמירה על אורח חיים בריא ותזונה מבוקרת.
לדברי חגית אדלר, מנהלת חטיבת עסקים ושיווק בתשלובת החלב תנובה: "קהל צרכני הבריאות אינו קהל הומוגני, ובשל כך אנו מציעים לצרכנים במהלך השנה כלים מגוונים, ביניהם סימון המוצרים ב"שיטת הנקודות", סרטוני וידיאו בנושא בריאות באינטרנט, השקעה באתר אינטרנט מיוחד, ועוד. אנו רוצים לאפשר לצרכן לנהל אורח חיים בריא יותר ובקלות".
הקמפיין עולה באמצעות משרד הפרסום גיתם BBDO, והוא חושף את שיתוף הפעולה של תנובה עם שומרי משקל העולמית באמצעות המסר "מהיום מגוון מוצרי חלב של תנובה מקבלים נקודות". הסרטון מבוסס על תחרות האירוויזיון, כאשר הנציג הישראלי מעניק נקודות למגוון מוצרי החלב של תנובה לקול תשואות הקהל.
קרדיטים:
סמנכ"ל קריאייטיב – גיא בר
מנהל קריאייטיב – דני יעקובוביץ
קופירייטר – נטלי בר
ארט – תמר דביר
מנהלת לקוחות – אליקה מרחבי
סופרווייזר – הילה ברודי
תקציבאית – מאיה בר-שלום
פלנר – עמית רוזנברג
חברת הפקה – ראבל
במאית – קרן חכמה
תנובה מעלה לראשונה קמפיין לניקוד מוצריה ב"שיטת הנקודות" של שומרי משקל
הקמפיין יעלה תחת הסיסמא: "תנובה דוז פואן", בהשקעה של מיליון וחצי ש"ח

תגובות
0