מסעדת הבשרים "פויקה" עוברת למתכונת חורף עם מגוון מנות המתאימות יותר למזג האויר, מנות דגל שנשארו בתפריט, וקלאסיקות בשריות, ואף מנות של פירות ים ודגים.
השף אריאל כהן יצר תפריט חדש המרכז בתוכו מגוון טעמים קולינריים המשלבים בין הטעמים האפריקאים וההתמחות בבשרים, וכל זאת בפרשנות אישית שלו.
ביצירת המנות החדשות משתמש אריאל במגוון חומרי גלם אפריקאים הייחודיים רק למסעדה, שאינם ניתנים לרכישה בחנויות, ומשלב טעמים חדשים.
חומרי הגלם האפריקאים שנכנסו לתפריט הקודם ימשיכו ללוות גם את תפריט החורף (בננת מאטוקי, שורש הקסאבה, המילי פאפ).
בין המנות החדשות:
קדירת אוסובוקו עגל בקארי ועגבניות עם ירקות שורש ותפוחי אדמה מדורה – 88 ₪.
מלאווי גולד – צלעות טלה, פילה טלה וכבד טלה בצ'אטני פירות יבשים, בתוספת חציל מעושן ותפו"א מדורה – 120 ₪.
לאוהבי הקדירות תהיה מנת קדירת ספיישל משתנה מדי יום.
ואילו מביניכם שלא רוצים לאכול בשר יוכלו ליהנות מסטייק פילה דג ים משתנה בקדירת ירקות שורש עגבניות וזעפרן, מוגש עם תפו"א מדורה – 92 ₪, סרטן צלוי וקלאמס מוגשים עם שורש קאסבה אפוי בציר שרימפס – 55 ₪ , פוג'יקוס – גראטן ירקות שורש ותפו"א אפויים בפויקה עם שמנת ואגוז מוסקט – 38 ₪, ועוד.
שבת בפויקה
כמו כן החליטו להתחיל במסעדת הפויקה במסורת של ימי שבת, שתכלול מגוון ארוחות עסקיות שיוגשו לאורך כל היום במחירים של החל מ- 89 ₪ לארוחה עסקית הכוללת מנה ראשונה ומנה עיקרית. הארוחות יאופיינו במנות ספיישל חורפיות של קדירות בבישול ארוך, כמו קדירת אסאדו ביין אדום, קדירת צלעות עגל ביין לבן, וקדירת צוואר טלה.
לצד תפריט השבת יוגשו משקאות אלכוהוליים חמים או מחממים כמו יין מתובל חם, סיידר אלכוהולי חם, קוקטיילים על בסיס קוניאק ועוד.
פויקה
רח' תרצה 14, מתחם נגה, יפו
טל. 03-6814622
תפריט חורף חדש במסעדת "פויקה" של השף אריאל כהן
השף אריאל כהן יצר תפריט חדש המרכז בתוכו מגוון טעמים קולינריים המשלבים בין הטעמים האפריקאים וההתמחות בבשרים, וכל זאת בפרשנות אישית שלו

תגובות
0