15-24.8.16: מטבח פרואני בשרתון תל אביב

מלון שרתון תל אביב, צירף אליו את שגרירות פרו, כדי לחגוג את טעמי המטבח פרואני, בין התאריכים 15-24 לאוגוסט במסעדת הדגל של מלון שרתון תל אביב, אוליב ליף.

כחלק מהחגיגות, מסעדת אוליב ליף תארח את השפים של מלון שרתון לימה שבפרו, שף פייטרו לואיס ריקסה קמפוס ושף האנס באלבין סיירה (בתמונה). 

ביחד עם צוות אוליב ליף, בנו השפים האורחים תפריט פרואני כשר, אשר מציע מנות מסורתיות לצד מנות מודרניות ומתבסס על חומרי גלם הנפוצים במטבח הפרואני, כגון דגים, קינואה, תירס, בשר, צ'ילי.

התפריטים הפרואנים יוגשו לצד התפריט הרגיל של מהסעדה, ויהיו זמינים לארוחת צהרים (12:30-15:00) ולארוחת ערב (19:00-22:30), בין הימים א'-ה'.
להזמנת מקומות: 03-5219300.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה