סיידר תפוחים צונן
רכיבים לקנקן סיידר
5 כוסות מים
1 כוס תרכיז תפוחים צלול כמו של טעמי הגליל
3-4 מקלות קינמון
2-3 כוכבי אניס
מעט פלפל אנגלי
1 תפוח
אופן ההכנה
מוזגים לקנקן את המים ותרכיז התפוחים ומערבבים היטב.
חותכים את התפוח לקוביות קטנות ומעבירים לקנקן.
מוסיפים את התבלינים: קינמון, כוכבי אניס ופלפל אנגלי.
ניתן להוסיף קרח או להעביר למקרר לשעה לפחות.
מומלץ להגיש צונן.
שייק תפוח ג'ינג'ר ותפוז
רכיבים לכוס משקה אחת
2 כפות תרכיז תפוחים סחוט כמו של טעמי הגליל
1/3 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס קרח
1 כפית ג'ינג'ר מגורד
אופן ההכנה
טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר.
ניתן להוסיף מים לקבלת הסמיכות שאוהבים או תרכיז למתיקות לפי הטעם.
גרניטה תפוח-נענע
רכיבים לכוס משקה אחת
1/4 כוס (60 מ"ל) תרכיז תפוחים סחוט
חופן נענע
1 כוס קרח
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר ומגישים.
ניתן לקשט עם עלי נענע או פרוסות תפוח.
קוקטייל אפל קייק
רכיבים ל-1 כוס קוקטייל
2 כפות (30 מ"ל) תרכיז תפוחים צלול
1/4 כוס (60 מ"ל) ג'ין
מיץ מחצי לימון (20 מ"ל)
1/2 כוס קרח
אופן ההכנה
מכניסים את כל הרכיבים לשייקר.
משקשקים היטב עם קרח.
מסננים ומגישים בכוס קוקטייל לבחירתכם.
ניתן לקשט עם מניפת תפוח ופרוסת לימון.