מפעל חדש למוצרים ללא גלוטן ליד נתיבות בנגב

חברת נטורל קייקס פועלת משנת 2003 בשוק הללא גלוטן ומציעה מגוון רחב של מוצרי מאפה, לרבות בורקסים ועוגות

המפעל החדש פועל תחת סטנדרטים בינלאומיים לאיכות ובטיחות מזון ומפוקח על ידי משרד הבריאות ומכוני בקרה והתעדה בתחום הללא גלוטן. צילום image art studio
המפעל החדש פועל תחת סטנדרטים בינלאומיים לאיכות ובטיחות מזון ומפוקח על ידי משרד הבריאות ומכוני בקרה והתעדה בתחום הללא גלוטן. צילום image art studio

יצרנית המוצרים ללא גלוטן נטורל קייקס בבעלות רפאל חדד, המתמחה בייצור ושיווק מוצרים ללא גלוטן – בהם עוגות, מאפים, קמחים ומאפים קפואים, הקימה מפעל חדש לייצור מוצרים ללא גלוטן בשדות נגב הסמוך לנתיבות. המפעל משתרע על שטח של 5,000 מ"ר, ובו מבנה בשטח של 2500 מ"ר הכולל קווי ייצור למוצרים יבשים, מאפים, תערובות ומוצרי מאפה קפואים. המפעל יעסיק כ-100 עובדים תושבי נתיבות והסביבה, ויפעל תחת התקנים המחמירים ביותר לבטיחות מזון.

מותג Refresh יחליף את השם נטורל קייקס בכל קטגוריות המוצרים. צילום image art studio
מותג Refresh יחליף את השם נטורל קייקס בכל קטגוריות המוצרים. צילום image art studio

בתוך כך משיקה החברה את מותג Refresh שיחליף את השם נטורל קייקס בכל קטגוריות המוצרים. תחת המותג החדש ישווקו מוצרים ללא גלוטן במחיר המוגדר כשווה לכל נפש, כחלק ממענה צרכני לשוק הנמצא בצמיחה מתמדת.

בנוסף תושק גם קטגוריה חדשה של דגני בוקר, בה ישווקו בשלב הראשון שני מוצרים: דגני בוקר ללא גלוטן במילוי קרם שוקולד, ודגנים ללא גלוטן במילוי קרם נוגט. כל המוצרים יישאו סימון מיוחד ללא גלוטן כרשום בחוק, ויהיו מותרים גם לצליאקים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה